"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

BÜYÜ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.Collins

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben bir kişiye büyü yapmak istiyorum onu kendime bağlamak istiyorum yardımlarınızı beklerim yardım edecek olan varsa lütfen bana özelden ulaşsın.

Merhaba arkadaşlar ben bir kişiye büyü yapmak istiyorum onu kendime bağlamak istiyorum yardımlarınızı beklerim yardım edecek olan varsa lütfen bana özelden ulaşsın.

Site uzerinden ozelden buyu yaptirmak YASAKTIR! Yule ve Urum disindakilere ozelden ulasarak bakim veya fal yaptirmak YASAKTIR!

Konu açmadan once site kurallarini okuyun lutfen.

O kişiyi ZORLA ( Büyüyle ) kendine aşık edeceksin sonrada beni seviyor diyeceksin ? Büyük mantık hatası !

Sevdiklerinizi Allah'tan İsteyin çünkü KALPLER Allahın Himayesindedir .

( Mevlana )

Daha önce bu tür çalışmalar yapmadığınızı sanıyorum. Site genelinde bir çok farklı konu var.
Tecrübeniz yoksa sırasıyla;
- Sahip olunan öz enerji türünü anlamak, aktive etmek, revize etmek
- Dürüst bir amaca sahip olmak (Amaç ne olursa olsun fark etmez o amaca adanmak)
- Evrensel enerji türlerini anlama ve yönlendirme teorik eğitimi ve akabinde pratikleri
- Ekollerin araştırılması ve uygun ekole kanalize olmak
- Disiplinli ve kararlı bir çalışma iradesi
- Evrensel yasaları anlamak ve seçilen ekolle harmanlamak

O kadar zor ve uzun bir yol ki, bazıları için ise nefes almak kadar doğal..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri