webmanx
Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,yıllar önce yaşanmış bir olayı anlatacağım.Ayşe adında bir kadın,kocasına büyü yaptırmak için,bir büyücü kadının yanına gider.Büyücü kadın suya bakarak bazı şeyleri anlatmaya başlamış.O sırada musallatlı bir hastası daha varmış, o da onlarla birlikte odadaymış.Birden Ayşe adında ki kadın kolundan rahatsızlanmış.Kolunda büyük bir uyuşma ve sızlama başlamış.Büyücü kadın da bunu biraz okumuş ama tam okuyamamış.Sonra kadın biraz rahatladığını söylemiş.Akşam olunca Ayşe adındaki kadın ben gidiyorum yarın görüşürüz demiş ve evine gitmiş.Evde yalnız kalıyormuş.Gece yatağına yatmış tam uyurken lamba yanmış.Bir de ne görsün;karşısında insan kılığında bir cin belirmiş.Bu şaşkınlıkla cine bakakalmış.Cin konuşmaya başlamış.Ben o gittiğin yerde ki adamın ciniyim seni çarptım demiş.Sabaha kadar kadınla uğraşmış,korkutmuş ve hiç uyutmamış.Ayşe de sabah soluğu büyücü kadının yanın da almış.Bütün olanları anlatmış.O adam kimdi,onun yüzünden oldu,onun cini bana geçti demiş.Büyücü kadın nereden biliyorsun demiş.Ayşe de bana onun cini söyledi demiş.O musallatlı hastadan hesab sormak için aramaya başlamışlar.Oysaki zavallının hiç bir şeyden haberi yokmuş,cinde kurtulduğundan da haberi yokmuş.ve kendini iyi hissedince büyücü kadının yanına gitmemiş.Telefon açarak iyi olduğunu söylemiş.Büyücü kadın da Ayşe seni arıyor sakın ona gözükme demiş.Sonra Ayşe, büyücü kadına nasıl oacak ben nasıl kurtulacağım demiş.Büyücü kadın ise ben bir aydır o musallatlı hasta için uğraşıyorum şimdi sıra sende mi defol git demiş.Ayşe de sızlanarak oradan gitmiş.
Evet arkadaşlar demekki bazı şeylerden ders çıkarmalıyız.Kötü yolda giden bir kadının ve ALLAH'ın yasak ettiği işler yapanların sonu böyle kötü bitebiliyor.Haktan cezanın ne zaman geleceğini bilemeyiz.Her zaman doğru işler yapmalıyız.Günahlara dalarak bana bir şey olmaz diye düşünmemeliyiz.Hiç birşey karşılıksız kalmaz.ALLA'ın yolundan gitmeliyiz ki iyilik ve hayır görelim.
ALLAH cümlemizi musibetlerden korusun.
Evet arkadaşlar demekki bazı şeylerden ders çıkarmalıyız.Kötü yolda giden bir kadının ve ALLAH'ın yasak ettiği işler yapanların sonu böyle kötü bitebiliyor.Haktan cezanın ne zaman geleceğini bilemeyiz.Her zaman doğru işler yapmalıyız.Günahlara dalarak bana bir şey olmaz diye düşünmemeliyiz.Hiç birşey karşılıksız kalmaz.ALLA'ın yolundan gitmeliyiz ki iyilik ve hayır görelim.
ALLAH cümlemizi musibetlerden korusun.