gracetograce
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merak ediyorum bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Anlıyorum lakin şunu merak ediyorum, özellikle büyü yaptırdığında varlıkların senden istediği bedeller oluyormuş, bunlara örnek arıyorum spesifik bişey olabilir?Şöyle diyeyim bedel ödemek büyülü büyüsüz farketmez herkes yaptıgından sorumludur.dünya hayatından ahiret hayatına dogru sürecin içinde bir yerde öder.
Bilimsel örnek vermek gerekirse mesela değişik hibrit canlılar üretiyorlar gelişen teknoloji ile yani doğalı ve aslını bozuyorlar.ürettikleri bitki ve hayvanları tüketip nasıl kanser olduklarına şaşırıyorlar.
büyüyü sen yapıyorsan ve yetkili , bilgin değilsen muhtemelen kendilerine hizmet, evlilik , iman , dinden dönme v.s gibi şeyler isteyeceklerdir.Anlıyorum lakin şunu merak ediyorum, özellikle büyü yaptırdığında varlıkların senden istediği bedeller oluyormuş, bunlara örnek arıyorum spesifik bişey olabilir?
Coğunlukla çözümü zor kara büyülere başka dine inanan yada inançsız varlıklar karşılık ister. Büyü için.diğer varlıkların şartları bu kadar kötü değildir.yine de varlıklı büyülere hiç girmemek lazım.özellikle.Anlıyorum lakin şunu merak ediyorum, özellikle büyü yaptırdığında varlıkların senden istediği bedeller oluyormuş, bunlara örnek arıyorum spesifik bişey olabilir?