"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

büyü yaptım ters tepti napcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denisarda

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben büyü yaptım ters tepti napabilirim?41 iğne batırma uygulamasını yaptım.nefret edio benden.bana garezi var:boat:nefret edio.birde koruma duası istiorummmmm.lütfen yardım edin.büyü yaparken ters tepmemesi için dua.lütfen.Allah a emanet oln...

Madem büyü yapabiliyorsun,seni sevmesi için başka bir büyü daha yap.Ya da büyü bozacak bir büyü yap.Büyü yapabiliyorsan bunları da yapabiliyor olman lazım.Seni sevmesi için emek verip bir büyü bulmuşsun.Emek verip yapmışsın.Ama ters tepmiş.Seni sevmesini istediğin için bu kadar emek vermişsin ama büyü ters tepmiş.Gerçekten seviyor olsan,emek verip,bunu bozacak bir yol da bulabilirsin.

Büyünün ters teptiğini nerden biliyorsun...Zaten büyü yaptığına göre sana ilgisi yokmuş gibi görünüyor...Bu durumda nefret etmesi büyünün tutmadığı anlamına da gelebilir....Hem ne demişler en büyük aşklar nefretten doğarmış...Kimbilir ????

Ya Hu !
Büyü yaparak insanları kendinize âşık etmekten vazgeçilmeli artık...
Allah'ın bir bildiği vardır elbet ondan izdivacın sonuçsuz kalmıştır...
Hem büyü ile etkilemektense , hiç kimsenin yapmadığı yaparak , aşk yolunda emek harcayarak etkilersek bence büyüden daha etkili bir yol olur...
Üzgünüm ama sarmaşık adlı arkadaş haklı yani

Büyü sitesinde fetva vermeyin herkes sizinle aynı dini paylaşmıyor olabilir ki bu site bir çok dini inanışa sahip kişilerden oluşuyor.büyü yaptım diyorsunuz bu konuda bir hiç olmazsa temel kabul edilecek bilginiz var mı ? yaptım oldu bitti değil bu.daha önce kaç büyü yaptın ve sonuç aldın? büyü konusunda yeterli yetkinlikte misin ?direk bir kitapta yada orda burda buldun yaptım oldu değil bunlar arkadaşlar öyle olsa millet neden yıllarını versin kendini eğitsin
koruma her işlemden önce yapılmalı ters teptikten sonra değil ayatel kursi ile koruyucu çember ;tahassün süresi ile koruma ilk olarak onerecegim koruma yöntemleri

Zaten seni sevmiyormuş (sevmesi için büyü yapmışsın).Bence büyü tutmamış ki hala sevgi yok.Eksik yada yanlış yaptığın büyü karşındakinin sana karşı negatif duygularını harekete geçirmiş olabilir.

Yaptığın uygulama neden tutmamış olabilir?
1-Uyguladığın formülde mutlaka bir hata yapmıış olabilirsin..Formulün içinde ne yazıyordu bilmiyorsun..Belki okuduğun şey,celp yerine kahır manası taşıyan bir şeydir.Bu nedenle emin olmadığın uygulamalardan uzak dur..
2-Uygulama yapacağın şartlar uygun olmayabilir..Herne yapacaksan,ister havas,ister ibranice bir tılsım..her ne olursa olsun eğer islam dini mensubu isen mutlaka abdestli ol.Mutlaka öncesi korunma duaları oku..
3-Uygulama saatleri-günleri önemli..Bunlara uymazsan ters teptiği olur
4-Uygulama sırasında duaları yanlış telafuz etmiş ve varlıkları kızdırmış olabilirsin..Arapça söylemlerde bilinen bişey var.Bir harfi uzun okursan yada daha kısa okusan bile manası değişebiliyor bu nedenle uygulama öncesi alıştırma yapıp nerde hata nerde eksiğin var görmeli
5-Senin üzerinde büyü/musallat 0labilir..Bu talihini kısmetini kapatıyor olabilir
6-Karşıdaki hedef kişi koruma altında olabilir
7-Senin aklını başından alıp,kimsenin aklına bile gelmeyecek böyle bir uygulamayı yaptıracak derecede hoş bir insanı başkaları da elde etmek için uğraşıyor ve onlar da büyü yapıyor olabilir,hedef kişin böylece diğer kişilerin büyüsü altında olabilir,senin ki bu nedenle ters tepiyor olabilir.Bu takdirde onu önce diğer büyülerden arındırman gerekir ki bu bence işi daha da zorlaştırıyor
8-Hedef kişiye sık sık değişik bir ondan bir bundan büyü yaparsan da teper.
Bunları bilir ve büyü yapmayan bir kişi olarak sana tavsiyem;eğer islam dini mensubu isen büyü yerine Yasin i Şerif okuyup Allah tan dilemen..Hacet kapıları çoğu zaman açık ve canı gönülden istersen ve senin için hayırlı ise Yüce Allah sana verir.Aksi takdirde anlamadığın,bilmediğin uygulamalarla varlıkların hışmına uğrayabilmen de sözkonusu..

Şayet büyü ters tepmişse o büyüyü bozun...eğer bozmadan hemen başka bir aşk büyüsü yaparsanız kişilik bölünmesine yol açabilir...yani 1 saat önce seni çok seviyorum diyen sevgıliniz eve gidince nefret ediyorum senden!ayrılıyorum der ve 30dk sonra pişmanım affet der ve bu böyle gider...

Büyü sitesinde fetva vermeyin herkes sizinle aynı dini paylaşmıyor olabilir ki bu site bir çok dini inanışa sahip kişilerden oluşuyor.büyü yaptım diyorsunuz bu konuda bir hiç olmazsa temel kabul edilecek bilginiz var mı ? yaptım oldu bitti değil bu.daha önce kaç büyü yaptın ve sonuç aldın? büyü konusunda yeterli yetkinlikte misin ?direk bir kitapta yada orda burda buldun yaptım oldu değil bunlar arkadaşlar öyle olsa millet neden yıllarını versin kendini eğitsin
koruma her işlemden önce yapılmalı ters teptikten sonra değil ayatel kursi ile koruyucu çember ;tahassün süresi ile koruma ilk olarak onerecegim koruma yöntemleri

Arex fetva vermemiş öneride bulunmuş kendi fikrini söylemiş mandalin. Sizin dininiz nedir bilmiyorum ama Arex demiş ki Allah'ın bir bildiği var ki izd,vacınız sonuçsuz kalmış. Hadi oradaki Allah yerine Tanrı diyelim, evren diyelim, kozmik bilinç diyelim. Bhasettiği şey fetva değil akışı kabul edebilmek. Ve kendisine aynen katılıyorum. Özellikle sözkonusu aşk olunca ki bana göre birini sevmek hiç de kolay değil. Sevginin hakkını öyle iki okuma üflemeyle verebileceğimizi sanmıyorum. Emek ister emek....

Merhaba arkadaslar..gunlerdir neden hosladigim kisilerle bir turlu beraber olamiyorum tam oldu o da benden hoslaniyor iyi derken uzaklasiyorlar.bende eylul gibi biri icin kudurriye duasi okumusstum ayrica ya Allah ya kerim.. Diye bir duayi 1000 kere okudum ama o kisi geri donmedi aramadi o gunden beri de ses seda cikmadi.acaba bu uygulamalardan dolayi mi yeni kisilerle aramda birsey olmuyor.bozmak gibi bir durum var mi yardim eder misiniz

Ben emek istemez demedim ve büyü yapılmak istenmiş fakat belli ki yapılamamis her büyü ile ilgili konuda fiks bir tabir yok günah yok tanrı bilir bu konunun ne tanrı ne de başka bir sey ile alakası var konu büyü yapmayı bilmeyen bir kişinin başarısız dememesi ve aldığı sonucu

çok teşekkür ederim cevaplara ama ayrıntılı bilgi veriim.doğal yöntemlerle yardım etmek isterseniz onada varım.ben sewgilimle nişnlıydım aileler tanıştı ama işte bi şekilde kendim soğuttum.sonra üstüne çok gittim.naptı biliomusunuz?benim kızdığım kızla eski sewgilisinle barıştı ve arkasından neler sölemişti.zamanında çok sewdiki kendi ewlenme teklifi etti.ben okulumdan oldum.o istemediği için bıraktım.doğal yönden yardımada varım ben.

Ne kadar oldu? Uzun zaman önce mi ayrıldınız? Şimdi o kızla ilişkisi ne düzeyde? Sonra sizinle bir nişan olmuş ve bozulmuş. Çok üstüne gittim diyorsunuz. Ne yaptınız mesela?

3 ay oldu ayrılalı ama kızla 2 gündür ilişkisi var.eski sewgililerdi.bana foto yolladı.kafede çekilmiş.başka numaralardan msj attım snra bn değildim dedim.aradığında açmadım.başka bişey yapmadım.bu kadar.

arkadaşlar ben büyü yaptım ters tepti napabilirim?41 iğne batırma uygulamasını yaptım.nefret edio benden.bana garezi var:boat:nefret edio.birde koruma duası istiorummmmm.lütfen yardım edin.büyü yaparken ters tepmemesi için dua.lütfen.Allah a emanet oln...

En kısa zamanda tövbe et. Başka ne diyeyim kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri