Büyü Ve Ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratsavci

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar öncelıkle bır sorum var sıze sorun şu ki : buyu tasıyorum uzerımde varlıklar sayesınde fal bakabıldıgım doğru. ancak kendımde hıc kullanmamıstım ama son 6 aydır. butun ıslerım ters gıdıyor. bunun ıcınde yarıdm alarak öğrendımkı buyu yapılmıs. ancak buyunun tılsımını nuskasını yada herhangı bır kalıntısını bulamıyorum ve bu konuyla ılgılı hcalarada basvurmak ıstemıyorum cunku guvenmıyorum.. Kendı kendıme buyu bozabılırmıyım ?

Bilirkişi tarafından her işin bi ustası olur deneyimli kişiler vasıtasıyla işleminizi yaptırabilirsiniz

Bilmiyorsanız ellemeyin derim. Bilen kişilerin desteğiyle kurtulmaya çalışın. Bilmeden yaptığınız şeyler sonucu işleriniz daha da ters gidebilir.

Siz de büyü olduğunu sanmıyorum.Büyü olduğu teşhis edildikten sonra, belli sure ve ayetler okunarak bozulabilir.

Sabah namazlarını kıldıktan sonra salavat getir sonra ellerini ALLAHA açıp yardım iste şüphesiz Allah her şeyi gören ve işitendir.Ve bi ayet soyleyeyim sana Büyü Allahın izni olmadan yapılamaz

Dualarla musallattan kurtulmak mümkün fakat büyü olduğundan eminseniz profesyonel destek almanız şart bence. Bol şans.

Sabah namazlarını kıldıktan sonra salavat getir sonra ellerini ALLAHA açıp yardım iste şüphesiz Allah her şeyi gören ve işitendir.Ve bi ayet soyleyeyim sana Büyü Allahın izni olmadan yapılamaz

Fal baktığını söylüyor arkadaş ... ve ben daha öncede söylemiştim kendisine hatırlar belki bir konuda uyarıldığını ve fal bakmayı bırakması gerektiğini ancak kendisi bakmaya devam edicem dedi. Bu durumdaki bir kişiye Allah yardım etmez.Başka yöntemler bulmak gerek ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri