"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bütün Dualari iceren Dua

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ibis73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibis73

Kayıtlı Üye
Ebû Ümâme, Resûlü Ekreme:
Ya Rasulullah! Siz çok dua ediyorsunuz. Hafızamızda bunlardan bir şey kalmıyor. Bunun üzerine Rasul-i Ekrem:

-Size bu duaların hepsini toplayan bir dua öğreteyim mi? İşte şöyle dersiniz!

Allahümme inniy es'elüke min hayri mâ seeleke minhü nebiyyüke Muhammedün Ve neûzü bike min şerri mesteazeke minhü nebiyyüke Muhammedün sallallâhü aleyhi ve selleme, ve ente'l-müsteânü ve aleyke'l-belâğu velâ havle ve la kuvvete illa billahi'l-Aliyyi'l-Azim.

Anlamı:
Allah'ım! Ben, Peygamberin Hz. Muhammed (s.a.v)'in Sen'den istediği bütün hayırlı şeylerin en hayırlısını senden isterim;sana sığındığı bütün kötü işlerin şerrinden de Sana sığınırım. Yardım, ancak Sen'den beklenir, dünya ve ahirette istenilen şeye ulaştıracak olan Sensin. Hakimane tasarruf da, tam kuvvet de, Allah ile kaimdir. Kuvvet ve kudret, ancak Allah'ın inayeti iledir.

Sayın ibis73 forumda beyaz renk ve 2 numaralı punto kullanılması gerekmektedir. Her üyenin kendi arzu ettiği rengi kullanması söz konusu değildir. Diğer paylaşımlarınızda dikkat edeceğinize inanıyorum.

Sevgiler...

Tesekkürler sayin modaröterim . bilmeyerek yaptigim hatadan özür dilerim burda kirmizi yazi form prosedüre aykiri .diger yazilar bende siyah cikiyor. beyazlatmammi lazim.mesala burda yazinin boyutunu anlaDim 2 numara olacak.duanin arapcasi haric diger yazilar normalmi yoksa yaziyi tekrar beyazlatmmami lazim ?

Mesajınızı paylaşmadan önce ön izleme seçeneği ile inceleyebilir imla hatalarınızı, cümle düşüklüklerini kontrol edebilir, düzeltebilirsiniz. Tabi ki büyük harf, küçük harf, nokta, virgül vs. dikkat edilerek. Ön izleme ile mesajınızın son halini görebilme imkanı var. İlk paragrafınız doğru, son iki paragrafınız büyük punto yani yanlış. İyi forumlar.

Geri