"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Burçlarım değişimi nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan peril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D Doğru ya da değil; istikrarlı bir şekilde yengeç olmaya devam ediyorum. Her koşulda ben bir yengecim:D

Evrenin etrafını saran burçlar 12 tane melek tarafından idare ediliyor.
İsteyen gidip baksın oturduğu yerden yok 94530984504. burç sincap burcu cıktı filan atıp durmasın.
Gündemi de bu konularla meşgul edip bir yandan da İsrail'e zaman kazandırıyorlar.
Medyadan nefret ediyorum çünkü ne pislik olduğunu içinde çalıştığım için biliyorum.

Bence de saçma.Ben tam bir yengecim ikizlere hiç uymuyorum,uymak da istemem.:hang: Teşekkürler Angeldream.

burçlar değil insan oğlu değişti millet erkekler bayanlara bayanlar erkklere benzemeye başladı bence

Ben terazi burcuyum başak mı olmuşum? =)) Ben de neden burç yorumlarım hiç tutmuyor diyorum :P

Burcum şaşmaz benim yaa :)
Gerçek ki birkaç yıldır yükselenim daha baskındır sanki ama olsun güneş burcumu sevdiğim kadar yükselenimi de severim :)

arkadaşlar yükselenime sitelerden baktığımda her sitede farklı çıkıyor? direk doğum tarihinden ve saatınden bilen arkadaşlar mevcutmu içimizde?

bence bu gerçek değil... sonuçta bilinen 12 gezegen ve 12 burç var. ama şu da bir gerçek ki 13 gezegen olduğu düşünülüyor. Mısır uygarlığındaki piramitler yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri