URUMHAMATAHAYİL Yönetici 1 Ara 2024 #3 tek seferde metinsiz çekiyorum unutmuşum tüh Yaylar içinde kupa ası çekmiştim Yürek dolusu bir mutluluk oluşacak. Aşk itirafı gelebilir. sevgi yeniden doğacak. ruhunuz huzur bulacak. Duygularınız taşacak.
tek seferde metinsiz çekiyorum unutmuşum tüh Yaylar içinde kupa ası çekmiştim Yürek dolusu bir mutluluk oluşacak. Aşk itirafı gelebilir. sevgi yeniden doğacak. ruhunuz huzur bulacak. Duygularınız taşacak.
Devilwithin Kayıtlı Üye 1 Ara 2024 #4 URUMHAMATAHAYİL' Alıntı: tek seferde metinsiz çekiyorum unutmuşum tüh Yaylar içinde kupa ası çekmiştim Yürek dolusu bir mutluluk oluşacak. Aşk itirafı gelebilir. sevgi yeniden doğacak. ruhunuz huzur bulacak. Duygularınız taşacak. Genişletmek için tıkla ... Umarım dediğiniz gibi olur. Teşekkürler, elinize sağlık
URUMHAMATAHAYİL' Alıntı: tek seferde metinsiz çekiyorum unutmuşum tüh Yaylar içinde kupa ası çekmiştim Yürek dolusu bir mutluluk oluşacak. Aşk itirafı gelebilir. sevgi yeniden doğacak. ruhunuz huzur bulacak. Duygularınız taşacak. Genişletmek için tıkla ... Umarım dediğiniz gibi olur. Teşekkürler, elinize sağlık