"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

burada kendimi evimde gibi hissediyorum.

Bizler burada bir aileyiz ... Kendinizi evinizde hissetmeniz gayet normal :)

Ben burayı seviyorum :D Moderatörleri ve site sahiplerini de. Gelen giden tüm üyeleri . :D

Mabet : Tapınak,ev,sevgi mekanı gibi anlamlar içeriyor zaten. :) Burası hepimizin sanal evi. :)

Bende çok seviyorum bu evi. :) Hani derler ya seviyorsan söyle.Bende söyleyeyim dedim . :D

Mabet hepimizin evi :):)
Benim içinde özel bir mekan, insan kopamıyor hiçbir şekilde:)
Sizler olmasaydınız mabet olmazdı, hepimiz bir bütünün parçalarıyız, herkesin emeği var burada :)
Hepimiz iyi ki varız. İyi ki burada birleşmişiz. :)

Yorucu bi günün ardından , sakinleşmek için eve geldiğimde Mabete girip bi kaç bilgi öğrenmek eski muhabbetleri okumak insana resmen huzur veriyor şu ramazandaki ben neyim ? vb. soru tufanı attattıktan sonra emeğe sağlık demekten başka bi şey gelmiyor elimden . Sizi seviyorum mabet doslarım :beta1:

Burası benim gizli mabetim :D Zaman zaman kaçıp saklandığım yer :D Real dünyadan kopup kendime ayırdığım zaman yeri :D Herhalde kovana kadar da buralarda olurum :D

Bizler de sizleri çok seviyoruz, iyi ki varsınız. Arada huzurumuzu kaçırmaya çalışanlar olsa da kolay kolay başaramazlar :)

İtiraf etmeliyim ki ben de bu forumu oldukça seviyorum. Her ne kadar çoğunluıkla okuyup pek bir şey yazmasamda favori forumlarımdan biri. Zaman ayırıp yazan,bilgilendiren,düşündüren herkese teşekkürler.:)

Kalabalık olmasına rağmen herkesin birbiriyle ilgilendiği ve yardımı esirgemediği hoş bir site ben de seviyorum.

Aslında mabetten haberim yoktu bir konu araştırmak için girmiştim sonra bir baktım herşey güzel muhabbet güzel , üye oldum ve hop yeni bir dünya şimdi sizinle burada olmaktan mutluyum Teşekkürler Mabed Kardeşlerim . :)

Ben sadece bir kisiden hoslanmiyorum ama diger hepsi cok cana yakin ve yardim edici
Mesela Yule,Kıvep,Yare-i yarim,Aja,Mrs.Seytan ve bunlar sadece aklima gelenler hepinize sonsuz tesekkurler bazen gulduk bazen endilesendik bazen korktuk tam bir aile gibi :)

Bu siteyi keşfettiğimden beri, kafamdaki bir çok soru işaretinin cevabına yaklaştığımı düşünüyorum. Bazı olayları, konuları görüncede bir tek ben yaşamıyormuşum bunları diyorum, ama şu bir gerçekki buradan çok şey öğreniyorum.. Eskiye göre kendimi daha sakin daha olumlu görüyorum, başkalarının sorunlarına azda olsaçözüm bulmasına yada çözüm önerilerini okumayı seviyorum burada.. Teşekkürler iyiki varsınız :hurray:

Gizli Mabetsiz hayatı düşünemiyorum :) Burayı çok seviyorummm :D İyi ki varsınız arkadaşlar burayı hep siz renklendiriyorsunuz :D <3 I LOVE MY GİZLİMABETTT :)

Geri