"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunun ismi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AronArcher

Banlı Kullanıcı
Arkadaslar mesela karsidan karsiya gecekken arabanin onunde beyaz bir duvar imaje ediyorum ve araba yavasliyor mesela bugun voleybol antremaninda karsi taraf servis yaparkende ayni seyi yaptim.Servis ileri yerine duvarin ustune uctu ve serviscileri cok iyidir bunun ismi nedir?

Arkadaslar mesela karsidan karsiya gecekken arabanin onunde beyaz bir duvar imaje ediyorum ve araba yavasliyor mesela bugun voleybol antremaninda karsi taraf servis yaparkende ayni seyi yaptim.Servis ileri yerine duvarin ustune uctu ve serviscileri cok iyidir bunun ismi nedir?
Bunun ismi şizofreni...

Şizofreni insanlar hayal ettikleri,düşündükleri şeyleri gerçekmiş gibi hisseder ve görürler. galiba arkadaş o yüzden böyle söyledi ve bende kendisine katılıyorum.
İmaje etmek ve şizofreni farklı şeylerdir.Şizofreniler eşyaların oynadığı vs. şeyler görürler.Sizin mantığınıza göre telekinezi yapanlarda şizofreni

İmaje etmek ve şizofreni farklı şeylerdir.Şizofreniler eşyaların oynadığı vs. şeyler görürler.Sizin mantığınıza göre telekinezi yapanlarda şizofreni

telekinezi yapan adam yaptığı şeyim son derece farkındadır. Ne yaptığının,olduğunun yeterince farkındadır. Ama Seninki Gerçekten hissetmek görmek !. en basitinden googleden şizofreni testlerini felan yaptır. belirtilerine baktır. bu arada konu başlığında yaşını ve fazlasını beliirtseydin daha iyidi.

Nasıl oluyorda bir iki cümlede kişiye şizofreni tanısı koydunuz doktormusunuz ?

İyi bir imaje zaten hissedince olur ayrica ben istedigim zama. Bu imajeyi kontrol edebiliyorum ruyalarim gibi.

Zihin gücü ,düşünce gücü ile maddeye ve düşüncelere müdahele etmek mümkün.Bunu araştırın sitede yeterince konu mevcut.

Telekineziyi anımsatıyor,kontrolde edebiliyorsunuz.Telekinezide seviye seviye sonuçta.Çok ileri seviyede pencereler bile açılıp kapatılabiliniyor.Verdiğiniz örneklerde az buz değil hani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri