"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunun Bir İsmi Varmı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sennin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sennin

Kayıtlı Üye
Merhaba. Uzatmadan direk konuya gireceğim. Ben vücudumdaki hücreleri kontrol edebildiğimi hissediyorum. Örnek olarak;dışarda üşüdüğüm zaman, biraz odaklanıp çok kolay bir şekilde ısınabiliyorum. Ya da bir yerim yaralandığında hücrelerimi oraya yönlendirip, oradaki acıyı geçirebiliyorum (imajinasyon ile). Gerçekten de çoğu zaman oluyor. Sitedeki hipnomeditasyon çakra çalışmalarını yapınca, daha kolay ve daha güçlü oldu. Şimdi merak ettiğim; Bunun bir adı var mı?

Bunun bir ismi yok ama tabiri çok basit. Oda insanın konsantre olmasıyla, vücudun beyne acıdı sinyalini izole ediyorsun, bu sayede acı ve benzeri şeyleri hissetmiyorsun, beyinle alakalı.

Sırf imaj kullanıyorsanız 'Görsel Komutla Şifa'
Talimat ve söz kullanıyorsanız 'Sözel Komutla Şifa' denir.
Ancak ciddi vakalarda, sadece komutla şifa yeterli değildir.

Sevgi ve ışıkla kalın:)

Bilgi için teşkkürler avelmi321. Böyle bir şeyin olduğunu biliyorum ancak benimki ondan farklı bir durum. Söylediğiniz yöntemi çok uygularım ama bu çok farklı, resmen hareketi hissediyorum.

embriyo ben de şifacılıkla ilgili bir şey olabileceğini düşünmüştüm ancak hiç böyle bir çalışma denemediğim için pek mantıklı gelmemişti. Açıklama için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri