"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunun Bir Anlamı Var Mıdır - Uyarıcı Rüya

Tanrınıneli

Kayıtlı Üye
6 şubat depreminde çekirdek ailemden birini kaybettim ablamdı, hep rüyalarımda görürüm ama dün şöyle bir rüya gördüm: Yakın zamanda görüştüğüm bir kız arkadaşım var, ben ve ablam ikimiz de depremde yıkılan evdeydik ve ablam kız arkadaşım ile telefonda görüntülü konuşuyordu, konuşma bittikten sonra bana karşı kız arkadaşım için ilk defa bahsettiğin birini beğendim, hem çok efendi hem de güzel biri dedi. Acaba bu rüyanın uyarıcı rüya olma ihtimali var mıdır yoksa sade bir rüya mıdır? iyi forumlar...

6 şubat depreminde çekirdek ailemden birini kaybettim ablamdı, hep rüyalarımda görürüm ama dün şöyle bir rüya gördüm: Yakın zamanda görüştüğüm bir kız arkadaşım var, ben ve ablam ikimiz de depremde yıkılan evdeydik ve ablam kız arkadaşım ile telefonda görüntülü konuşuyordu, konuşma bittikten sonra bana karşı kız arkadaşım için ilk defa bahsettiğin birini beğendim, hem çok efendi hem de güzel biri dedi. Acaba bu rüyanın uyarıcı rüya olma ihtimali var mıdır yoksa sade bir rüya mıdır? iyi forumlar...
Kusura bakmayın ama bence hergün görülen alalade rüyalardan biri.

Uyarıcı rüya bu tarz olmaz yani. Biz ne rüyalar gördük, duyduk.. bu çok sıradan..

Bana da böyle babam görünmüş, hayatıma girmek isteyen biri için onay vermişti.. Sonuç olarak terk edildim :D
Vefat ettikten bir süre sonra görülen rüyalar tamamen bilinçaltı etkisi diye düşünüyorum. Ben olsam ciddiye almazdım bu rüyayı.

Geri