"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunu bir türlü çözemiyorum

beyazsis

Kayıtlı Üye
Hayatımın büyük bir safasında , belli aralıklarla karsıma cıkan bir sayı var . bu küçüklüğümden bu yana yaklaşık 22 senedir başıma gelen bir işaret ve ben bunu çözemiyorum.. bu sayının anlamı var mı ? yada nasıl çözebilirim.. durmadan karşıma cıkıyor .. ve ben anlamlandıramıyorum... bunun bir şeyi işaret ettiğini düşünüyorum.. sayı 182

(umarım yanlıs yere konuyu açmamısımdır ..yardımcı olursanız memnun olurum )

kardeş sen seçilmişsin ve kıyamet gününde sen özel olacaksın ben demonlarla iletişime geçtim 6-7 kere demonlar arkadaşım oldu nerdeyse 55 adet cinlerle anlaşmam var var demonlarla anlaşma yaptım...

Sayın deadlyenes , cevap yazdığınız üye mesajı yazdığı tarihten itibaren yani 1 seneyi aşkın bir süredir siteye girmemiş.Ayrıca site yönetiminin bilgisi dışında üyelere özelden yardımda bulunmak üyelerimizin iyiliği için yasaktır.Yardımlarınızı forumda paylaşılan konuların altında mesajlarınızla yapmanız uygun olacaktır.

Sayın deadlyenes,beyazsis'in seçilmiş olduğunu nerden ve neden çıkardınız ?

kardeş sen seçilmişsin ve kıyamet gününde sen özel olacaksın ben demonlarla iletişime geçtim 6-7 kere demonlar arkadaşım oldu nerdeyse 55 adet cinlerle anlaşmam var var demonlarla anlaşma yaptım...

Cinle anlaşma nasıl yaptın ahahahaha :D Cidden bin yıllık gereksiz yorum olmuş :)

182 rakamının anlamı oldugunu sanmıyorum

Geri