"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunedir Teyzemin Yastiginin Icinden Cikmis?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Buglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu insanlar nasıl başkalarının yatak odalarına girip yastıklarına kadar ulaşabiliyorlar ben anlayamıyorum

bunun hiçbir hükmü yoktur sadece buna emin olabilirsiniz 2 senedir bu forumdayım bi çalışmam yok ama forumdan 2 senede öğrendiğim kadarıyla zerre kadar hükmü olmadığına eminim.

Bir yandan da şimdi aklıma şu geldi, bunu yerleştiren kişi kağıdın er geç temizlik gibi sebeplerle bulunacağını tahmin etmiştir. Yapan kişi de bulunabilir hocalara gidilerek. Yani kötü niyetli olsa belki de kişi bulunacağını bilip riske atmaz diye düşünüyorum.

Bence o kadar aptal ki bunu düşünememiş. Gizlice koyabiliyorsa ,düşündüm de insanlar birbirinin iyiliğini düşünmez kıskanır, özenir,çıkara göre davranır. Ben başta iyidir diye düşündüm de bu dünyada karşılıksız iyilik mi var?
Özellikle kadınlar arasında çok var böyle kıskançlıklar kağıdın kötü niyetli olması da mümkün, karşılıksız iyiliğe gelince var tabi ama siz rastlamamışsınız görünüşe göre.

Yazı çok amatör ve kötü evden biri yapmış olabilir bu işlere meraklı üstelik yatak odasi marhem yer öyle herkesde giremez .

Yazı özenle yazılmamış heralde bir de ya kurşunla ya da tükenmez kalemle yazilmis gecerliliği pek olmaz.

Kesinlikle Seninle birlikte olacağına söz veriyorum gibisinden bir anlam yazılmaya çalışılmış yazılamamış. Saçmalanmış. arapça bilmeyen birisi google translateden yazmaya çalışıp yanlışlıkla çince yazmış gibi gözüküyor :D.
Kesinlikle korkacak bir durum yok. İyi günler

Geri