Arkadaşlar ben bunu köyde denedim ufak bulutlar üzerinde ama şunu farketttim.Biraz bekleyince yok etmeye çalıştığınız bulut zaten kendi yokoluyor.
![]()
Evet bazı şeyleri yapabiliyorum, ancak yaptıklarımı hiç bir zaman şov amaçlı, gösteriş olsun diye yapmadım, yapmam da. Egomu beslemekten öteye geçmez. Ancak yapabildiklerim bana, zihin gücünün ne kadar etkili olduğunu gösterdi. Burada bazı şeyleri paylaşmamda ki sebep ise, üyelerimizin de bunu görebilmesi. Bu tip şeylere inanmayanlar da var, onlara da saygım sonsuz. Deneyebilirsiniz, ya da zihin gücünüzle neler yapabileceğinizi görmezlikten gelebilirsiniz. Bu arada bazı çalışmaları odaklanarak kolaylıkla yapabileceğiniz gibi bazıları ise sabır ve emek ister.
Şunu da belirmek isterim, bu çalışmaları devamlı yapmıyorum. Kişisel gelişimin, içsel yolculuğun çok daha önemli olduğu kanısındayım. Zaten yolculuğa çıktığınız vakit, kilitli çekmeceler teker teker açılıyor.
Eğer odaklanmayı başarabilirseniz kolaylıkla yapabilirsiniz. Beyin gelişimi için değil ama zihnimizle yapabileceklerimizi görmemiz açısından etkili bir çalışma.
Bu çalışmayı yürüyerek yapmamalısınız. Sabit durduğunuz bir yerde, mümkünse ayakta yapın
Sayın Perina neden bu kadar güvensizsiniz. Psişik yeteneklerinizin gelişmiş olması gerekmiyor, daha önce de söylediğim gibi yapacağınıza inanmanız ve odaklanmanız yeterlidir. Bu kadar basit bir çalışma![]()
Mabete ilk gizrdiğim zamanlarda yapmıştık bu uygulamayı. Başarılıydı cidden. Keşke bize zarar veren kötü insanlarıda yok edebilsek![]()
Bulutu silince ne geçecek elime? Mantıklı gelmedi kusura bakmayın
Bulutlara gıcıklığımız var dağıtıyoruz gördüğümüzde![]()