OneRepublic
Kayıtlı Üye
Denemeye değer oldugunu düsünüyorum, teşekkürler..
Bahsettiğiniz küçük beyaz uçuşan, hareket halindeki noktacıklar elektronlardır. Uzun süre sabit boşluğa bakarsanız görürsünüz. Hatta dilinizi üst damağınıza koyarsanız daha kısa sürede görmeniz mümkündür.
Evren enerjiden oluşmaktadır
Sevgi ve ışıkla kalın![]()
bence yapılabilir ben deneyeceğim
embriyo sana bir sorum olacak;telekinezi yapabiliyor musun???
Bulutların gaz kütlesi olduğunu ve sürekli dağıldıklarını düşünürsek normal![]()
Aynen benimde pek aram yok,güneş allerjim var.Bir kezde bulutları toplamıştım.Çok keyifliydi:sifone:Bende denemiştim ve olumlu sonuç almıştım ama başka bi teknikle, büyük bi bulutun ortasında delik açmıştımama ben bulutu dağıtmaktan çok toplamayı tercih ederim, kapalı bulutlu havaları çok seviyorum güneşle pek aram yok
![]()
Evet hem topladım hemde dağıttım,tamamen odaklanmanız lazım.Konun başında sevgili embriyo izah etmişti zaten.Gerçekten toplayabildinmi ? Toplayabildiysen nasıl toplayabildin ? Çokmu topladın azmı topladın ? Bu üç sorunun cevabını alabilirsem sevinirim![]()
Rica ederim.zor değil odaklanırsan hemen oluyor.Şuan pek ihtiyacım yok ama yazın fazlasıyla olucak, yaza kadar geliştirebilirsem kendimi iyi olur ve Teşekkürederim![]()