gizliherif
Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba, buhur kokusunu çok seven birisi olarak evi temizledikten sonra ziyaret yerlerinde kullanılan buhurlardan yakarım. Birkaç gün önce geceleyin evi düzenleyip temizledikten sonra buhur yaktım, ardından evi biraz havalandırıp yattım. Uyku esnasında normal bir rüya görürken rüyanın son birkaç saniyesi kâbusa dönmeye başladı ve aniden felçli ve bilincim yarı açık vaziyette uyandım, gözlerim tam açık değildi. İlk başta karabasan etkisi olduğunu düşündüm çünkü sırtüstü haldeydim ama birkaç saniyede astral'e düşme belirtileri gösterdim ve üzerimdeki battaniye kendiliğinden yarıya kadar çekildi, çekilmesiyle üzerimde karanlık bir şeyin olduğunu görmem bir oldu. Korkarak ve müthiş bir irkilmeyle yataktan fırladım.
Karabasan mı yaşadım yoksa astral'e mi düştüm emin değilim ama sormak istediğim soru buhurun negatif varlıkları çekme gibi bir özelliği var mı? Aksine negatif enerjiyi arındırıyor diye biliyordum ve evde sıklıkla buhur yakan birisiyim, ilk defa böyle bir şey başıma geldi.
Karabasan mı yaşadım yoksa astral'e mi düştüm emin değilim ama sormak istediğim soru buhurun negatif varlıkları çekme gibi bir özelliği var mı? Aksine negatif enerjiyi arındırıyor diye biliyordum ve evde sıklıkla buhur yakan birisiyim, ilk defa böyle bir şey başıma geldi.