kirmizigul3
Kayıtlı Üye
23.20 de oldu :/Tövbe bismillah, bir benzeri bana da oldu şimdi. İnşallah deprem olmaz
23.20 de oldu :/Tövbe bismillah, bir benzeri bana da oldu şimdi. İnşallah deprem olmaz
bende nesnel bi yargı kullanmadım zaten bu alakası olabilir mi dedim ?Herşeyden bir yetenek çıkartmaya gerek yok bence.Olağan şeyler bunlar
Bende de inanilmaz bir migde bulantısi ve bas dönmesi oldu aniden.öncelerde de yine deprem öncesi olmuştu.sanırım bir enerji yayılıyor deprem öncesindearkadaşlar depremden yaklaşık 15 dk falan önce göğsümde baya bi sıkışma oldu dersteydim ve arkadaşıma da söyledim daha sonra deprem oldu alakası olabilir mi acaba
bence gayet haklisinizDurugörü yeteneği olmayan çok değerli bilim insanları, bu akşam bir tv programında 3.5 saat yayın yaparak deprem hakkında fazlasıyla detaylı bilgiler paylaştılar. İsterseniz tekrar linkini atabilirim. Onlara göre hiç kimse net bir zaman veremez. Yarın da olabilir 2 sene sonra da. Dedikleri başka bir şey ise depremin kesin olacağı.
Son olarak üslubum sebebiyle size ukala gelebilirim ancak öyle olmadığımı söylemek isterim, sadece sol kulağı sağ elle tutmaya gerek yok.
evham yaptım sanırım çünkü 5.8den önce böyle bir şey olmamıştı23.20 de oldu :/