marble
Kayıtlı Üye
Rüyamda bir evin içerisindeyim ve düşmanım olan birisini bağlamışım sorguluyorum büyülerle süleymanın mührüyle zincirleyeceğim seni diyorum o kişiye ve yapmaya başlıyorum bir mühür görüyorum ve garip bir dilde konuşmaya başlıyorum elementler mühürde aktifleşiyor baya uzun sürdükten sonra bunu zincirliyorum sonra arkamı döner dönmez eski soylu dükler gibi bir elbisesi olan birisi dikiliyor karşıma hiç konuşmadan bir bıçak çıkarıyor uzun parlayan ikiye bölüyor ve bunun ne kadar keskin olduğunu biliyor musun diye soruyor bana bende bağladığım kişiye sadece bıçağı değdirmemle karnı ortadan ikiye yarılıyor acayip şaşırıyorum bu sonra beni kesmeye başlıyor bana saldırıyor benim yaralarım hemen iyileşiyor sinirleniyorum ruh gücü gibi bir şey kullanıyorum sadece buna bakarak bu da aynısını yapıyor sonra ben sağ elimi havaya kaldırıp tetragrammaton diyorum ve bunun kafasına yıldırım düşüyor camdan kaçıyor bu sonra ben cama çıkar çıkmaz bulutların üstünde bir yerde olduğumu görüyorum altın binalar mescidi aksa bir kaç kilise altından hiç bilmediğim binalar yod he vau he diye söyleniyorum ama sesim sanki her yerden duyuluyor aşırı yüksek sonra uyandım. yorumlar mısınız