"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu yazılar hakkında fikri olan var mı?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Demre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Demre

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili forum üyeleri. Burada hiç böyle bi soru soracağım aklıma gelmezdi ama hayat işte.. ? 2 ayrı uzun şerit seklinde olan ve kadraja sığmadığı için 3+3 karede fotoğraflayabildiğim bu yazılar hakkında fikri olan bilgili arkadaşlar paylasırsa sevinirim. Iyi forumlar.20190309_194552.jpg20190309_194608.jpg20190309_194612.jpg20190309_195237.jpg20190309_195242.jpg20190309_195247.jpg20190309_194552.jpg20190309_194608.jpg20190309_194612.jpg20190309_195237.jpg20190309_195242.jpg20190309_195247.jpg
 
Pek bisey anladığım söylenemez ama fikrimce koruma için yazılmış bir şey gibi duruyor havas ile ilgilenenler daha doğru bilgi verirler
 
Muska olarak yazılmış gibi duruyor içeriği nedir tabi ehli olan bilir diye düşünüyorum...
 
arkadaşlar büyü ile ilgilenen veya başarılı bir büyücü tanıyan varsa yardımcı olabilir mi ?
 
arkadaşlar büyü ile ilgilenen veya başarılı bir büyücü tanıyan varsa yardımcı olabilir mi ?
Beleth büyüyü de bilmem büyücüyü de bilmem ama bu en çok cevaplanan konu dalında bi celbiye duası var okunduğu ilk gün fayda verdi bir sıkıntısı da olmadı okuyan kişiye.Tavsiye edebilirim...
 
Merhaba,
Kağıtları incelediğimde antik döneme ait kadim bir dil kullanıldığını görüyorum. Bu dil genellikle Havas ilmi ve kelt Mitolojisi ile ilgilenen kişiler tarafından yorumlanabilir. Bu kağıtlara baktığımda adınıza yapılmış herhangi bir kötü büyü yok ancak olabilmesi adına yapılmış.

Bilginize Saygılarımla
 
Merhaba,
Kağıtları incelediğimde antik döneme ait kadim bir dil kullanıldığını görüyorum. Bu dil genellikle Havas ilmi ve kelt Mitolojisi ile ilgilenen kişiler tarafından yorumlanabilir. Bu kağıtlara baktığımda adınıza yapılmış herhangi bir kötü büyü yok ancak olabilmesi adına yapılmış.

Bilginize Saygılarımla
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ben bu yazıların arapça harfler kullanılarak yazıldığını biliyorum lakin Kuran ı Kerimden kelimeler veya ayetler mi yoksa başka kaynağa ait ifadeler mi, orasını bilemiyorum. Tüm yaşantımın sıkıntılı olması, kısmetimin kapanması ve sürekli huzursuz olmam için yapıldığı söylenen bir büyüyü etkisiz kılmak adına hazıtlandı bu yazılar. 1 tanesini, evde yalnızken yatak odamda yakmam, 1 tanesini de 1 bardak suya ıslayarak 3 gün icip, aynı suyla yüzümü yıkamam söylendi. Bu tarz şeylerden anlamam ama yazıların sıradan bir tükenmez kalemle yazılmış olması beni düşündürdü.. Böyle seylerin, özel vakitlerde, özel mürekkeplerle yazılması gerektiğini okumuştum. Tabiki genel olarak, suyun öğretilebilir özellik taşıdığına inanıyorum. Belki de herhangi bir kalem kullanmanın o kadar da önemi yoktur.
Saygı benden.. Iyi forumlar.
 
Geri
Üst