"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bu yaşadığım durugörü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meaningofpain

Kayıtlı Üye
merhabalar herkese. geçen gün yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istiyorum belki siz bana cevabını verirsiniz diye umut ediyorum. Dershanede deneme sınavı esnasında sorulara odaklanmaya çalışırken gözüm daldı ve bir olay gördüm. bir hoca sınıfa giriyor ve soracak bir şeyiniz var mı arkadaşlar yardımcı olabilirim diyor kimseden ses çıkmayınca sınıftaki yetkili kişiye selam veriyor ve çıkıp gidiyor. daha sonra ben kendime geliyorum neydi bu şimdi falan derken aynı hoca sınıfa giriyor ve gördüklerimin aynısını diyor ve yapıyor. hocanın içeri giriş tarzı bakışları yürüyüşü ve ortam gördüğüm şeyle bire bir uyuyor. bu durugörü mü? yardımcı olursanız sevinirim. birde sönük sokak lambalarına yakınlaştığımda yanıyor ve uzaklaştığımdaysa sönük kalmaya devam ediyor. şans eseridir dedim ama birkaç defa oldu. iyi forumlar sevgiyle kalın.
 
Öncelikle kendi bildiklerimi aktarmak istiyorum. Benim bildiğim kadarıyla durugörü gözleri kapalı bir şekilde önüne çeşitli imajlar gelmesidir ama siz belli ki o sırada alfa dalgasını açığa çıkardınız ve değişik bir şuur haline geçtiniz. Bunun için de gelecekten çeşitli imajlarla ve vizyonlarla mesajlar aldınız. Zamansal durugörü diyebiliriz bu olaya.
 
Böyle bir görüntünün gelmesi durugörüdür.Hani çok kurduğunuz için vs..bişey olamaz,detayı ayrıntılarıyla görmüşsünüz.Sokak lambalarınıda birden çok kez tecrübe ettiyseniz onunda tesadüf olduğunu sanmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst