"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bu vefk nizami midir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vasilias
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vasilias

Kayıtlı Üye
bunu 40 gün üzerimde taşıdım. her gün celcelütiye duasının bir kısmını 1 kere okudum. 40 gün sonunda vefkin çalıştığı ancak zayıf olduğu söylendi. 5 gün vefk takmadım, hazırlayan kişi bir takım okumalar yaptı. sonra 40 gün daha aynı sistem devam ettim. bakım yapıldı ve yine vefkin zayıf olduğu söylendi. vefki yaktım ve en az 2 ay bekledikten sonra yeni bir vefk yazmak makul olur dendi.
sorum şu: sorun bende mi vefkte mi?
cevap veren herkese teşekkür ederim.

Vefkte hata kabul edilmez. Hata yaparsan o vefk calismaz. Yaptigin islemleri kontrol et. Bir de vefk yapan kisinin kendi enerjisinin de vefkin calismasiyla dogru orantili . Bu dediklerim herkes tarafindan soylenen seyler. Bence sorun sende. Kolay gelsin..

vefklerde taşıyanda yazanda şartları yerine getirmesi lazım. abdestli olmak lazım (gusül abdestti). küçük abdette olsa daha da güzel olur. temiz elbise giymek lazım. vb. vb. yoksa vefk çalışmaz...

Vefk çalıştırıldıktan sonra okuma yapılması vefki güçlendirmek ve etkisini artırmak için yapılır. İlk başta vefk çalışır-çalışmaz diye bir ayrım yapamayız. Okuma yapılacak mı, güçlendirmeye ihtiyacı var mı bu vefkin çeşidine bağlıdır. Ayrıca vefkler yakılarak yok edilemez; vefki ateşle birleştirmek yanlış olanı artırmak (bu kısımda vefkin yanlış çalıştığını/yapıldığını varsayarsak)etkisini daha da fazlalaştırmak anlamına gelir. Bu kısımda size tavsiye veren kişi yanlış bir yönlendirme yapmış. Vefki iptal etmek için tuzlu-sirkeli suda cam bir kavanoz içinde ışık almayacak şekilde siyah bir kumaşla sarılarak bekletilmelidir. Vefki yapan kişi muhtemelen bu kuralları bilmiyorsa çalışmalar en başından yanlış ilerlemiştir.

hadi ya yak deyince yaktım ben de :(
bu arada hep gusül abdestli taşıdım, hatta tek bir damla bile alkol almadım falan. bütün kurallara riayet ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri