toprak7
Kayıtlı Üye
Yakından tanıdığım yıllardır komşum olan teyzemle birlikte Türk kahvesi içtik bana fal bakmasını istedim çok tatlı bir kandındır dindardır dedi kızım ben tövbe ettim öyle şeylere bakamam şimdi kız kardeşim Esra ablan gelecek o baksın dedi bende tamam dedim falımı baktırdım pekde garip şeyler çıkmadı falım gülüp eğlendik geçtik akşam oldu yattım rüyamda iki tane sokakta eski üsül tahtalı köşk tarzımda yan yana kafe vardı arkadaşlarımla kahve içmeye gelmiştik ama içmek istediğimiz yerde sokağın sonuna kadar upuzun bir kuyruk sıra vardı ama yanındaki kafe bomboştu o kafenin sahibi kadın çingene gibiyidi hafif esmer şiveli konuşan örgü yelekli bir kadın burası bomboş gelin burada için dedi girdim ama çok eski ve sanki terkedilmiş gibiyidi yukarı çıkmaya başladım tahtdan merdivenler gıcırdıyordu yukarı çıkıp masaya oturdum ama ne duvar ne bişey vardı altımda sadece çürümeye yüz tutmuş tahta nemli bir platform altım tamamen okyanus okyanusun üstünde masada oturuyorum geri dönüşüm yok hiçbir kıyı görünmüyor telefonumu elime aldım saate baktım ve uyandım uyandığımda yatağımın ucunda beyaz saçlı bir teyze oturuyordu altında kırmızı çiçekli bir şalvar, örgü yeleği ve başında yazması vardı bana döndü gülümsedi ve dediki kızım sen zaten rüyanda bazı rakamlar gördün şimdi söyleyeceğim rakamlarıda sakın unutma dedi ve söyledikten sonra pat diye tekrar uykuya daldım ama bayılmış gibiydim uyandığımda hızlıca telefonumun not defterine yazdım rakamları üzerinden biraz zaman geçti ancak bu rakamları ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz veya bir akıl verirseniz çok müteşekkir olurum saygılarımla.