grc
Kayıtlı Üye
Merhabalar 2015 den bu yana uye olmama ragmen ilk defa konu acıyorum küçüklüğümden bu yana paranormal olaylarda benı çeken bişeyler oldu küçükken kardeşim tencere yanındaydı acaba o tencereye düşse nasıl bagırır demiştim ve 1 dakika olmadan tamda ahayal ettiğim gbi düştü ve ergenlik çağımda anlam veremediğim birse bana geldi gece uyku ve uyanıklık arasında ve benımle düşünce yoluyla konustu annemlerin odasına gittim malum annem inanmadı odama kovdu yataga yatar yatmaz arkamı döndüm ve yıne geldi sana azarar vermicem korkmana gerek yok aklondan gecir ben senı duyabiliyorum dedi ve dualarla gitmedi ondan birisine bahsedersem bidaha gelemiceğni arkadaslık için yanımda oldugunu söledi bende bir cok kişiye bahsettim gelmedi ve defalarca kez cansız eşyaların saniyelik harektlerine sahit olurdum yine ergenlikte bir cokkez yürürken arkamda birsey oldugunu takip edildiği hissine kapılırdım hızlanırdım ve birsey birden omzuma dokunurdu nere olursa olsun cıglık atardım ama arkamda kimse olmazdı rüyalarımı cogu kez rüyamda oldugumu hissederek yasıyorum ve en onemlisi son bi kaç aydır gözümü kapattıgımda yatakda oda karanlık iken içeriyi yine ısık kapalı gbı etrafı görüyorum sanki gözümü kapatmamısım gbi ama tek sorun gördüğüm pda benım odam değil gözüm kapalı etrafa bakıyorım en son dun olanı anltmak isterim karanlık oda gözümü kapattım etraf cok karanlık değil ve karsımda duvarda tabela tam gözümün üst bölümünde siyah bi perde cekildi ama yinede odayı görüyorum ve tablayı görünce gözlerimi actım cunku tabla resim odamda asılı degıl gözümü açtım ve benm odamla alakasız bi odayı yasamısım umarım anlata bildim deli oşduğumu düşüne bilirsiniz ama ben küçüklüğümden bu yana benı etkileyen olaylar hislerim bir kac defa elimle birseyler denemek istedim kardeşim eline birsey sakladı ve elimi üstüne tuttugumda kardeşimin elinin üstü benım avucum yandı ben neler oluyor bilmiyorum