"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu neydi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dimply
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dimply

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben bu şeyi 3-4 defa gördüm.İlk olarak baya küçükken gördüm diyebilirim.Eski evimizde annemle ben vardık sadece o ara babam işteydi.Ben tv izlerken birden kapının ordan babam geçti.Ama böyle ten rengi esmerleşmişti.Fakat o ara babam işteydi hatta girdiği odaya koştum baktım yoktu.

Şimdi bu evde geçenlerde yine babamı gördüm.Yani babam değildi aslında,görünüş olarak öyleydi. hızlıca geçti.Yine meraktan girdiği odaya baktım yine kimse yoktu.Bugunde bilgisayarda şarkı dinlerken birden masanın ustunden bir şey düştü.Evde tektim hemen dua okudum korkudan.

Sizce bu nedir?Psikolojik olarak mı?

İçine hangi his doğuyorsa yaşadıklarınla ilgili olan o doğrudur.Hissetiğin varlık negatifmi pozitif mi?Pozitifse sorun yok.

Belki de bazı durumlarda babanız yanınızda değilken kendinizi güvende hissetmiyorsunuz veya onun için endişeleniyorsunuz? İki olayı yaşadığınızda da ruh haliniz nasıldı? Ne gibi bir şey atlatmıştınız? Ne gibi kararlar alıyordunuz hayatınızda? İkisinin arasındaki bağlantıyı çözün bence. Masaya düşen şey çok farklı bir şey de olabilir,evham yapıp birbirine bağlaya da bilirsiniz.

Bu tür olaylar sık yaşanıyor. Adını koyamıyoruz net olarak.Bazen bu psikolıjik bazen de doğaüstü olaylar..Yanımda olmadığını bildiğim halde görmekten öte dokunduğum zamanlar oldu.Çok fazla kurcalamayın,zamanla geçiyor ve unutuluyor :)

Herkesin mesajları için teşekkür ederim.İlk gördüğümde korkmadım fakat ikincisinde korktum diyebilirim,çok hızlıydı çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri