impasse
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu yaşadığım nedir hala bir sonuca varamadım, üzerinde durmuyorum ama yaşadığım o vakit çelişiyorum ve kendime sorular soruyorum. Bu yaşadığım deja vu mu? ya da psişik bir olay mı? Bunu düşünüyorum.. Öyle bir zaman oluyorki ben bu olayı daha önce gördüm diyorum. İşte bu yüzden çelişiyorum, daha önce yaşadım demiyorum yani deja vu gibi olmuyor, rüyamda gördüğümü hatırlıyorum ve bu evre şeklinde oluyor diyeyim. Misal; "arkadaşımla parkta bir bankta oturuyorum buraya kadar hiç bişey yok muhabbet ediyoruz felan herşey normal sonra karşımdan bir bisikletli adam geçiyo ve o an başlıyo ben bunu daha önce gördüm diyorum. Burda böyle oturduğumu hatırlıyorum ve bisikletli adamın geçtiğini hatırlıyorum, bunları rüyamda gördüğümü hatırlıyorum ve sonunu getirmeye çalışıyorum çünkü bu kadar değildi diyorum. Herşey kesit kesit aklıma geliyor." Bu şekilde gerçekleşiyor. Daha önce yaşamışım hissine kapılsam buna deja vu diyeceğim fakat bendeki, bu olay başıma geldiği an onu önceden rüyamda gördüğümü hatırlıyorum. bu rüyanın zamanı belli olmuyo dün gece ve ya geçen hafta gördüm bu rüyayı demiyorum yani. Sizce bu nedir? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ve şimdiden herkese vakit ayırdığı için teşekkür ediyorum.