Yaptığı şey tek birşey değil, içerisinde durugörü kategorisine giren farklı türler de barındırıyor olabilir ama genel olarak bakım yeteneği olduğunu gösterir. Ancak bunu kullanırken yollar çok çeşitlidir bu da kişinin diğer yetilerine bakar, belki sadece kendine oluşturduğu ona bahşedilen bir tekniği vardir. Kimi kartla yapar bu işi kimi varlık kullanır kimi enerji izini takip eder kimi hepsini yapar. Yollar yöntemler var oğlu var kısacası.
Bakım türü durumlarda, kullandığım tekniklerden birinde ben de göz fotoğrafı kullanırım. Daha risksiz, nispeten daha kolay ve isabetli bilgiler edinilebiliyor. Muhtemelen tek tekniği veya yeteneği bu değildir. Bu duru görünün bir alt başlığıdır.Yani benden istediği göz resmimdi sadece bu insanların gözlerine bakarak yapıyor hakkımda verdiği bilgiler üzücüydü ama doğruydu
Bakım türü durumlarda, kullandığım tekniklerden birinde ben de göz fotoğrafı kullanırım. Daha risksiz, nispeten daha kolay ve isabetli bilgiler edinilebiliyor. Muhtemelen tek tekniği veya yeteneği bu değildir. Bu duru görünün bir alt başlığıdır.
anlatmıştı biraz otururken hiç alakası olmayan insanların hayatını dahi görebiliyormuş
İlk arkadaşının kaza yaptığını görmüş sonra kendisi hastaneye gitmek zorundamı ne kalmış yani duygularınıda hissediyor o anı yaşıyor
Var yolları. Bazı özel tılsımlar, varlıksal desteklerle bu mümkün. Kişinin kendisi de bunu mümkün kılabilir öz enerjisiyle teoride ama yapabilen var mıdır bilmiyorum.Peki bunu engellemenin yolu var mı? Kişi zihnini başkalarından nasıl saklayabilir?
Var yolları. Bazı özel tılsımlar, varlıksal desteklerle bu mümkün. Kişinin kendisi de bunu mümkün kılabilir öz enerjisiyle teoride ama yapabilen var mıdır bilmiyorum.
İsterse deniz altında olsun, isterse Mars yüzeyinde olsun fark etmez, bulunacak hedef bulunur. Göz veya fotoğraf varsa, ister varlık ister tılsım olsun kurtuluşu yok, sadece parazit yapar, sis yapar yine de bir şeyler verir. O elde edilen şeylere göre de yeniden hedefe nasıl yaklaşılacağı tasarlanır.
Kamera da yüzünüzü görmek istiyorsa yüzyüze görüşmediğiniz, fotoğrafınıza bile sahip olmayan, hatta belkide internetten tanıştığınız biri olarak varsayıyorum. Eğer böyleyse, benden size tavsiye güvenmeyin. Kendisine tabiri caizse denek arıyor da olabilir. Kendi araştırmalarını sizde gözlemledikleriyle de ilerletme amacı taşıyor olabilip, size zararda gelebilir.
Denek konusunda Sn.Saklanbaca katılıyorum.Sadece bu şahışla değil bahsettiğiniz grupta ki kimseyle özel,bilgi resim hiçbir şey paylaşmamanızı öneriyorum.Bakın resme bakarak gördüğünü söyledikleri sizi ne kadar etkilemiş.Ya daha fazlası varsa diye bir şey de gelir aklıma.Biraz mübalağa olabilir ama bir vampirle tanıştıpta benim kanım kıpkırmızı çok kan var bende der gibi olur fotoğrafınızı gönderirseniz.Tabii sizin tercihiniz.
Onun dışında bence zaten olmanız gereken yerdesiniz.Mabet bir bilgi havuzu daha çok okumanızı öneririm.Sizi daha çok doyurur.Ayrıca her perşembe şifa çalışması var ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz başvurabilirsiniz.
Bir önceki mesajda yazacaktım unutmuşum.İçimdeki karamsar beni öldürmek istediğini söyledi demişsiniz.Öldürmek yerine iyileştirmek daha iyi bir yol çünkü bir yarayı başka bir yarayla kapatamayız.Diyelim ki o bir şeyleri düzeltti birileri size şifa verdi ; siz düşünce yapınızı değiştirip affetmek,merhamet,sevgi,bağışlama,bağışlanma gibi kavramlarla kendinize yönelmediğiniz sürece ikinci kişilerin etkisi gelir geçer aynı pozisyonda bulursunuz kendinizi.Fiziksel,ruhsal hastalıkların zihnin yanlış düşünme,çıkarım yapmalarından oluştuğunu birçok konuda okuyabilirsiniz.Çakralarla,meditasyonla,olumlamalarla ilgili kısımları okumanızı öneririm.mabette yeniyim pek birşey bilmiyorum önceden çalışmaları varmış
Dediğim gibi var uygulamalar. %100 koruma diye bir şey de yoktur bunu da ekleyelim. Çok basit ve düşük bir varlık bile bazen insanlara ve hatta uzmanlara bile dert verebilir, bu da ilahi mekanizmaya bağlıdır. Belanı o şekilde bulman sağlanabilir, o aciz varlığa izin çıkabilir.Ama korumanın mutlaka olacağına inanıyorum, Obama veya Putin gibi kritik isimlerin resimleri internette tonla var. Bu yeteneğe sahip olan birisi gelse dese ki ben bunların sırrını bulurum deyip çalışma yapsa onlar bile engelleyemez mi? Çünkü daha önce forumda bu tür kritik grupta ki kişilerin korunduğunu okumuştum. Ek olarak diyelim ki A kişisi B kişisinin zihnine girmek istedi, A kişisi B kişisinin kim olduğunu öğrenebilir mi? Çok soru sordum, kusuruma bakmayınız.
S400 sistemi, Patriot MIM104 sisteminden neden daha güçlü gibi bir soru oldu bu. Cevabı basitçe; şuan öyle olduğu için.Siz deyince fark ettim, acele acele yazdığım için yanlış yazmışım. Acaba Putin'in koruması diğerlerine göre neden daha güçlü? Bir çok farklı yerli yabancı sitede görmüştüm, özellikle Rusların bu tür paranormal konulara eğilimi var, bunun bir sebebi var mı? İlahi mekanizma isterse Putin'in tüm korumalarına rahmen bir insan/varlık vs. ona direk olarak saldırabilir mi? İlahi mekanizma onları aciz duruma sokabilir mi? Son olarak bu konularda bilgi açlığı çeken birisine önerebileceğiniz bir kitap/kaynak var mıdır?