Bu ne işareti bakar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bunubunubun

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni olduğum için hiçbir şey bilmiyorum yani bu konuyu nereye açacağıma karar vermedim. Gayb alemi, vicci vocco minecraft falan bir şeyler yazıyordu hiçbirini bilmiyorum. Ben de satanizmle alakası olabilir diye düşündüm buraya açtım.
Arkadaşım bir pazardan öylesine bu kolye ucunu almış.Öylesine almış ama hiç takmamış. Oradaki satıcı kurtulmaya çalışıyormuş zaten. "Yanımda para olmayabilir." demiş arkadaşım. Adam da "Yarın getirirsiniz." demiş. "Ama yarın gelemeyebiliriz." "Olsun, sizde kalsın." Zaten 1 tane kalmış bundan.
Ekli dosyayı görüntüle 4026Arkada üzerinde bişey yazdığını düşündüğüm bi yuvarlak var üstünde de yıldız. Üzerine adam asmışlar. Çok uzun süre orada kalmış olmalı iskeleti çıkmış. Neyse merak ettiğim konu şu: bunun adı ne ve işe yarıyor? Bilen varsa yardım edebilir mi? Çok merak ettim :D İnternetten araştırdım ama bulamadım. Bu arada çok önemli bir şey varmış gibi yazdım ama önemli bir şey yok sadece öğrenme merakı :D
Resim çok bulanık biliyorum özür dilerim 3.2 piksellik kamerayla böyle oluyor.

Düz pentagram.Elementleri ve ruhu işaret eder.Şans için,davet için veya başka maji uygulamalarında kullanılabilir.Ama popülerdir bir sebep olmadan da kullananlar fazladır.

Israil bayraginda ki yildiz 6 koselidir.Pentagram 5 koseli yildiza denir.Bir pentagrami yuvarlak icine alirsaniz bu resimdeki gibi,o zaman buna pentackle denir.Toprak elementidir,yeryuzunde tasiyana inanirsa koruma saglar,bereket getirir.Uzerindeki insan gibi kol ve bacaklarinizi acip durdugunuzda bir pentagram yani yildiz olusturursunuz.Bu dort yon ve yaratilisin dort elementini gosterir.Ve tabiki her yeryuzu canlisi gibi insan da bu dort elementten okusur.Vucudumuzun bir kismi sudur,hava alip vererek yasariz,topraktan yaratildik ve canimiz atestir.Besinci kose ise kutsal ruhtur.Yani aslinda insanin tanri ile bulustugu noktadir,bas kismidir.En sevdigim ve her tasidigimda basarili isler yaptigim yuzuk ve kolyemdir.Sadece sizin aldiginiz biraz fantastik tasarlanmis:)

Bu düz pentagram. Lakin pentagramın köşelerine çarmıha gerilmiş bir insan veya varlık figürü işlenmiş.
Dolayısıyla satanik veya kara okült bazlı bir sembole dönüştürülmüş.
Ama pazardan aldıysa öylesine ilgi çekmek için demire tüydürülmüş 5 liraya satılan kolyelerden olmalı.
Hoşunuza gittiyse takın, yapan kişi mistik sembol amaçlı değil, bundan düzinelerce yapan bir tüccar olmalı :)

Arkadaşım bu diğerlerinin dediği gibi düz Pentagram bu daha çok enerji uygulamalarında kullanıldığını düşünüyorum

anladığım kadarıyla hristyan olan anarşistlerin bir eseri
hz.isa ve anarşizim amblemi bilimyorum yanı belkıde başka bişiydir

Arkadaşımın deposunda eski bir sandığın içinde bulduk bakır bir tabak bunun birde küçük sürahi olanı vardı diyor kaybolmuş sürahi olanında baştan aşşağı harfler varmış ne yazıyor merakı, bulmasaydık iyiydi şimdi daha gizemli ve ilgi çekici oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri