tabur
Kayıtlı Üye
astral seyahati bilinçsiz yaşadığım doğru olabilir . Ancak bu konu ile alakası olduğunu düşünmüyorum . Onun bana verdiği his farklıydı . Burada ise girdiğim rüyada sürekli uyanıp duruyordum .
yillar önce bende bilinçsiz olarak yapmaya baladim astral seyahati kendiliğinden ve tam olarak astral seyahati yaşamadan önce dediğiniz gibi rüya içinde rüya görme, rüyada uyanma, yatakta siçrama, yüksek bir yerden düştüğünü hissetme, kimi zaman mesela bir binanin üstünde kendini görüp ordan aşaği düşme vs... Gibi şeyler yaşanir. çiktiğiniz anda ise daha farklidir. Ruhun bedenden ayrilma aninda çatirti ses duyabilirsiniz, ayrica yatakta yattiğinizi da görebilirsiniz...
ben ilk çikiş aninda yari uyanik yari uykulu bir durumdaydim. Tam kendimi saliyordum sonrasinda yatakta siçriyordum yüksek bir yerden düşüyor gibi(ki hemen hemen her gece yaşardim bunu). Yataktan kalkmaya ihtiyaç duydum çok yorgun ve bitkin hissediyordum kendimi zorlanarak kalktim(çatirti falan hiç bir ses duymadim sadece garip bir hafiflik ve yorgunluk hissi vardi) işiği yakmak istedim yakamadim dokunamadim hiç gücüm yoktu ve yere yiğildim yatağima doğru ve gördüğüm aslinda yatağimda yatiyor olduğumdu. Kendimi gördüm yatakta ve aninda bedenime geri döndüm o anki korkumu anlatamam tabii

ama artik herşey çok daha farkli...
geriye baktiğimda aslinda 5 yada 6 yaşinda başlamişti herşey... 17 ve 18 yaş yeni bir başlanciç daha olmuştu...