Hayır eminim , uyku felci denen şeyi de yaşadım biliyorum ne olduğunuUyku felci olmadığına eminsiniz ve tam manasıyla bilinçliydiniz, öyle mi?
??? attaa gidelimBunu diyen çok yeni konuşmaya başlayacan çocuk gördüm ama ses benzeşmesi de olabilir. Atataatataaa der genelde çocuklar kim bilir.
Sizin ifade tarzınızda beni güldürüyor ne olur daha çok paylaşım yapın bu arada yaşadıklarınıza değil ifade etme şekliniz gülümseme neden oluyor yanlış anlamayınHayır eminim , uyku felci denen şeyi de yaşadım biliyorum ne olduğunu
Bu varlık geldiğinde beni tam anlamıyla uyandırıyor
Sonra bunu unutma deyipuykuya devam tutuyor
Güzel gidiyor bilinçsiz şekilde bu tür olaylarla ilgilenmeye devam ettiğin sürece alim alim gezinirsin artık geçmiş olsun
Sizin ifade tarzınızda beni güldürüyor ne olur daha çok paylaşım yapın bu arada yaşadıklarınıza değil ifade etme şekliniz gülümseme neden oluyor yanlış anlamayın
Serkan kiremit mi , o iyi bir insan çok kişiye de yardımı dokunmuştur pek oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama fikrinize saygım varBöyle garip garip sesler çıkaran bir hoca vardı, onların dilini konuştuğunu iddia ediyordu. Aşağı yukarı böyle bir şeydi. Youtube'da videoları vardı. Açıp eğlenirdim, oyunculuklar pek iyi olmasada.
Geçmez bu modaahakuna matata da demiş olabilir
Ne saçmalıyorsun.?-Yok yok kesin varlıktı.
-İnsanlara açıklama yapmaktan yoruldum.
Bunları okuduktan sonra dikkat çekme çabanızı anlıyor ve kolay gelsin dileklerimi sunuyorum.