"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu nasıl oldu !?

Kraliçe*

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar evimiz çift katlı. yukarı çıkmıştım. telefonumu almak için aşağı indim ve telefonu aldım.yukarı çıktıkdan sonra telefonu masanın üstüne koydum. lavaboya gittim geldiğimde telefon yoktu. 2 saat boyunca yukarıyı aradım. olamaz ama birde aşağı bakayım dedim. bir baktımki aşağıdaydı..ayrıca evde kimse yoktu. bunun açıklaması ne olabilir ?

eve hırsız girmiş olabilir yada evde sizden habersiz biri vardır size şaka yapmış olabilir onun dışında bazen banada olur bi kaç dakika önce ne yaptığınızı hatırlamama gibi bi durumunuz olabilir

o zaman ... zaman zaman mesela ders çalışırken fazla üzerine düştüğüm bir soruyu çözerken yaklaşık bi sayfaya yakın işlem yaptıktan sonra birden ben ne yapıyorum diyip hiç bi şey hatırlayamadığım zamanlar olur sizinki bunun biraz daha şiddetlisi olabilirmi yani demek istedğim telefonu aslında almadınız sadece duşta aldığınızı sandığınız gibi bir şey olabilirmi?

yok artık.. gayet kendimdeydim ya :S indim aldım telefonu yukarı çkardım kurcaladım bıraktım

kurcaladınız demek kayıtlardan falan kurcaladığınız şeylerin oluş saatlerine ulaşabvilirmisiniz peki?

Benim başımada bu tür şeyler çok geldi ama pek birşeye yormadım. Özellikle yurtta kalırken çamaşırhaneye gidiyordum telefonun odamda sanıyordum, bir gidiyorum odaya telefon yok ellerim titreye titreye çamaşırhaneye gidip makinayı boşaltıyordum oradada yok :) Sonra tekrar odaya gidiyordum gözümün önünde. Dikkat dağınıklığı bendeki, telaşlanıp gözümüzün önündeki şeyi görmediğimiz çok oluyor. Sizinkide böyle olabilir.

Aynısı bende de oldu.Turizm de çalışırken telefonumu otobüs de koydum sigara almaya gittim otobüs dede Fransızlar vardı. Telefon geldiğimde yoktu.Sonra telefonu aradım kadın nın birisi telefonu almış babama vermiş

Bence dikkatsizliğinize gelmiş olabilir. Zaman zaman bende de oluyor ama iyice düşündükten sonra kendim yaptığımı hatırlıyorum.

Geri