MeHDiX
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.Bir çok kez karabasan saldırılarına maruz kaldım ama bu sabah yaşadığım olay sanırım en etkileyici olanıydı. Sabah 9:30 gibi bir rüya gördüm,rüyada birini aramak üzere kardeşimden telini alıp aradım lakin ben her konuştukça kardeşim elini gırtlağıma bastırıyordu dolayısı ile sesim tam çıkmıyor ve karşıdaki kişi tekrar söylememi istiyordu.Boğazıma bastırdıkça kendimi kötü hissettim ve nefes alamamanın acısı ile uyandım lakin olay devam etti.Sol yanıma yatmıştım.sol eliyle sol kaburgamdan kavramış bide sağ elimin işaret parmağının üstten bittiği kısmı ısırmıştı.çok canım yanıyordu,aynı zamanda nefes alıp veremiyordum çünkü boğazımın içinde bişe hissediyordum.Önceki yaşadıklarımın aksine bu kez vücudum uyuşmadı.hareket edebiliyordum.başımı çevirip onu görmeye çalıştım,gördüğüm şey beni ürküttü.başı aynen at başı gibi,gözleri felan yoktu,tamamen krem rengini andıran yoğun bir dumandan oluşmuştu.Onu görünce kurtulmak için biraz daha cebelleştim ve tırnaklarımla kolunu sıktım,sıkınca oda daha şiddetli ısırdı.Kolu çocuk kolu gibi ince ve yumuşaktı.bi yandan tekme ile vurmaya çalışıyordum.en son "..Ve kur rabbi euzu bike min hemezatiş-şeyatiyn.." ayetini defalarca üst üste okumaya başladım,okudukça gevşedi ve en sonunda tamamen bıraktı.işin tuhaf yanı,sol kaburgam ve parmağım hala ağrıyor ve boğazımda hala bir şeyler varmış gibi rahat yutkunamıyorum.