"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu gerçek mi?

yani arkadaşlarr ölüyü bıraktınız uzaylıya daldınızz allahü zülcelalin vermiş olduğu bir ömür vardırr o vakit gelmedenn ölmeyizz koruyucu meleklerimizi n olduğunuu ne cabuk unutuyorsunuzz hayra yormak lazımm..

Bu video gerçekmi bilemem öncelikle.Ama böyle doğuştan saf enerji ile doğan ve özel yeteneklere sahip olan insanlar yaratılmıştır.Bunların kötüleri de vardır iyileri de.İşte buna denge diyoruz.

Aslında gerçekci duruyor ama değilse ki, iyi montajlanmış bir video. Bende varlıklardan fazla bilgi olmadığımdan net bir karara varamadım...
Ama bende StragerMan ve BeLLa91'in dediği gibi kamera takıldım. Genelde güvenlik kameraları, telefon kameralarından daha düşük bir görüntüye sahip. 3D ve 1080P seçeneklerinde video.. Bu yalan olduğuna dağir şüphe uyandırdı bende..
1080 p ve 3D görüntü kaydeden güvenlik kamerası var mı ?
Kamera orijinal güvenlik kamerasından değil.

Beyaz ışık olan yerleri (kafası ve elleri) Anonymous'un yayınladığı bir videoyu hatırlattı...
[video=youtube;X-n0iUTVsPo]http://www.youtube.com/watch?v=X-n0iUTVsPo[/video]

Herşey Olabilir.Çok İlginç Geldi :).Önce bu Videoya Kütahya'da Çekildi Dediler.Sonra Çin'de Olduğu Ortaya Çıktı..Ayrıca Arkadaşlar Mesajlarınızı Göndermeden Önce Gözden Geçirip İmla Kurallarına Dikkat Etmenizi Öneririm. İyi Forumlar.. :)

Videoyu yapan kişiler youtube da nasıl yaptıklarını ve hangi efektleri kullandıklarını anlattı. :)

Bu bir şov yani zaten sinematik amaçla yapılmış bir video :) Mucizeler görmek için çevrenize bakın yada sadece bir damla kandan nasıl var olabildiğinizi düşünün. Bence en büyük mucizelerle iç içe yaşarken youtube'daki sinematik şovlara ihtiyacımız yok. İnançlı biri olun veya olmayın eğer bir mucize arıyorsanız yaşadığınız çevreyi incelemeniz yeterlidir.

Arkadaşlar ben bunu bi japon firmanın sitesinde gördüm açıkçası AfterEffect ile yapıldığını düşünüyorum.Fakat eğer bu videoya inanıyor olsaydım Kameraya nasıl yansır anlamış değilim sorusunu sorardım.

Zamanı eğip bükebilen sadece meleklerdir.Youtube de bunun gibi milyonlarca video var.

Ya bu yoruma bayıldım. Melek mi?Çok tatlısın.
Hatta biraz zorlasak başmeleklerden falan da olabilirler mi?
Yasaklı süren biter de geri dönersin umarım.
Ya böyle şeker üyeleri neden yollarlar siteden anlamam.

Konuya geri dönersem bende kafa yordum bu videoya.
Hiçbir yorum yapamadım. Benim için de bir bilinmez bir durum.
Gerçek mi? Ne olabilir hiç bilmiyorum doğrusu?

Video photoshop programı ile yapılmıştır. Bu konularda biraz bilgisi olan insanın rahatlıkla görebileceği şekilde belli etkenler mevcuttur. Videonun gerçeklikle hiç bir alakası yoktur. Video'yu NASA uzmanları izlemiş ve asılsız olduğuna dair damga vurmuştur, sevgilerle.

ben videoyu üç kez izledim ilk izlediğimde tüylerim dikendiken oldu hayretle baka kaldım gerçek olmasını dilerdim

Video photoshop programı ile yapılmıştır. Bu konularda biraz bilgisi olan insanın rahatlıkla görebileceği şekilde belli etkenler mevcuttur. Videonun gerçeklikle hiç bir alakası yoktur. Video'yu NASA uzmanları izlemiş ve asılsız olduğuna dair damga vurmuştur, sevgilerle.
Arkadaşım bilip bilmeden insanlara yanlış bilgi vermeyin. Photoshop, resim üzerinde çalışma yapılabilecek bir programdır. Video düzenleme için tasarlanmamıştır ve hiçbir video uzantısını açmaz. Bu video gelişmiş bir efekt programıyla yapılmış. Muhtemelen After Effects kullanılmış.

Geri