"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zillah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zillah

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1 aydır eskisi gibi değilim.O neşeli kız gitti yerine bambaşka biri geldi sanki.Eskisine göre daha sinirliyim sürekli birilerine çatıyorum.1 ay sonra sınava gireceğim içimden oturup çalışmak gelmiyor.konuşmak dahi istemiyorum kimseyle.Hayatıma baktığımda çok boş şeyler yaptığımın farkına varıyorum.İleride işime yarayacak hiç bir işle meşgul olmuyorum.boşlukta gibi hissediyorum şuan da kendimi.bir şeyler yapmak istiyorum örneğin yeni şeyler keşfetmek,öğrenmek gibi.. ama yaptığım sadece boş boş oturmak.Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Aynı durum bende de var. ÇÖzüm bulabilirseniz bana da haber verirseniz çok sevineceğim.

Bu durumdan kurtulmanın en iyi yolu şudur bence

sizin gibi olup ileridede bu halin değişmediği insanlara bakmanızdır,Bunlar herkezde oluyor önemli olan gayret etmektir
40 yıl rahatlık için 4 yıllık sıkıntıya katlanmak nedir ki
size bir tavsiyemde şu olcak mesela ders çalışmaktan bahsediyorsunuz nasıl bir ortam içinizi açar bunu düşünün mesela benim içimi açan ortam şudur yeşillikler arasında biryerde olsam yada yeşillikli bi akarsuyun yanında bi ton kitapta olsa okurum huzur verir

Size huzur vericek şeyleri keşvetmeye çalışın

Stresten dolayı gerilmiş olabilirsin. Bu melankolia nöbetleri diye geçer psikolojide başındasın sanırım. Çok tehlikeli bir şeydir melankolia zamanla intihara bile gider. Kişi ileriki safalarda kendini çaresiz his eder her şeyi anlamsız bulur. Bu durumdan kurtulmak için sevdigin bir yere git sevdigin insanlarla zaman geçir güzel bir içeçegini yudumlarken manzarıyı izle yani kısacası hayatın monotonlugundan kurtul. Eğer sorunun devam ediyorsa profesyonel yardım öneririm...

Yaşınızı belirtmemişsiniz ama sınav deyince çok genç olduğunuz anlaşılıyor... Sınav psikolojisi gerçekten de insanı yıpratabiliyor maalesef... LYS KPSS gibi sınavlar, insana, hayatının bir sınava bağlı olması duygusu yaşatıyor ve çaresizlikle başlayan bir dolu duygu karmaşası içine atabiliyor... Benim önerim konu uzmanı bir psikiyatr ya da psikologla görüşmeniz olacak açıkçası... Dün kendi kişisel sorunum nedeniyle psikiyatrdaydım ve O'nun sizinkine benzer bir sorunla gelmiş olan genci rahatlattığına, yardımcı olacak bir ilaçla tedavi ediyor olduğuna tanık oldum...

Bir an önce çözüme ulaşmanız dileğiyle...

Geri