qülqüzeli
Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar..Size danışmak istediğim bi konu var.Az önce bu bölümü gezerken bi kaç arkadaşın yazdığı "benim yeteneğim ateşi bükmek " vs mevzular gördüm.Benimde uzun yıllardır başımda bi bela var,ama burda bu konuları okuyunca yetenek olabilirmi diye kendi kendime düşünmeye başladım.Statik elektrik mevzusunu duymuşsunuzdur,bende bu olay söz konusu ama,kat kat fazlasıyla cebelleşiyorum
Herhangi bir elektrik kaynağıyla aramda olan kişiye elektrik çarpıyo hemde benim tarafımdan.Yani örnek vermek gerekirse ben masamda otururken,1 metre uzağımdaki ufo ısıtıcıyla arama giren kişiye elektrik çarpıyor.Eğer yüzü bana dönükse ön taraftan hissediyor.Ve eğer bu kişi yanımda oturuyorsa benim ona bir kere dokunmamla elektrik çarpıyor ve bunu bende hissediyorum.Bu sık sık başıma gelen bişey geçenlerde oğluma çarptı benim yüzümden
Şimdi merak ettiğim bunu kontrol etme imkanım var mı ? Ve bu bir yetenek mi ? Bana sakın toprağa çıplak ayakla bas,avuç içini betona yapıştır,veya kedi sev demeyin işe yaramıyor 
Ayrıca eklemek istediğim bir konu daha var..Aynı şekilde bende bu elektrik çarpması konusunda çok sıkıntı yaşıyorum,yani kapı kolundan,bilgisayar faresinden,monitörden vs heryerden sık sık çarpabiliyor..Ne yapmalıyım

Ayrıca eklemek istediğim bir konu daha var..Aynı şekilde bende bu elektrik çarpması konusunda çok sıkıntı yaşıyorum,yani kapı kolundan,bilgisayar faresinden,monitörden vs heryerden sık sık çarpabiliyor..Ne yapmalıyım