"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

BrainWave Generator

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan htc_gzm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

htc_gzm

Kayıtlı Üye
Bu programın içinde hızlı öğrenmeyi sağlayan, yaratıcılığı arttıran, rahatlamayı sağlayan ses dosyaları varmış. Google'dan bulabilirsiniz. Başka bir sitenin linkini vermeye izin var mı bilmiyorum o yüzden link veremiycem.

Upload siteleri dışında başka bir sitenin adresini vermek yasaktır.Elinizde varsa buraya ekleyebilirsiniz.

Sevgi ve Işıkla kalın

Süper olmuş valla inanılmaz birşey mahalledeki bütün millet birisi sanki bana deneme 1-2,1-2 demişti Allah Allah diye dolanıyodu.

Kulaklarımda kalp atışlarımı hissettim , güp güp ... Sonra kalbim çok hızlı atmaya başladı. Ama tam olarak ne işe yaradığını da bilememenin sıkıntısı doldu içime açıkçası.

ben indirdim sadece bir hışırtı var...açamadım mı indirdiğim şey il başta o hissimi veriyor?

ben indirdim sadece bir hışırtı var...açamadım mı indirdiğim şey il başta o hissimi veriyor?
Bu programla beyin dalgalarınızı kontrole alıyorsunuz. Bilinçsiz kullanımı sağlık sorunları yaratır, çok dikkatli olunmalıdır. Örneğin Theta'ya geçmeden önce belirli bir süre farklı dalgalar kullanılır, gibi... Önce bunları araştırıp öğrenin, sonra ne yapacağınıza karar verin. Kendinizi tehlikeye atmayın.

Bu programla beyin dalgalarınızı kontrole alıyorsunuz. Bilinçsiz kullanımı sağlık sorunları yaratır, çok dikkatli olunmalıdır. Örneğin Theta'ya geçmeden önce belirli bir süre farklı dalgalar kullanılır, gibi... Önce bunları araştırıp öğrenin, sonra ne yapacağınıza karar verin. Kendinizi tehlikeye atmayın.
Bu konuda çok haklı konuşmuş tebrik ediyorum.. Bilinçsizlik bilincinize malolabilir..

Geri