"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Brain Massage Meditation Video(Beyin masajı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AJA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyin Masaj video yatıştırıcı frekansları ile rahat bir haI aImanızı sagIar.RahatIamayı derinIeştirmek için yardımcı oIur.Baş agrısı ve geneI stres durumunu ortadan kaldırmak için faydaIı oIabiIir.İyi sonuç aImak için kulaklıkla dinIeyin. :)

sitede ı-doser isimli bir program paylaşılmıştı onu tavsiye ederim bundan daha çok fayda sağlayacağını düşünüyorum

Alfa (12-8), Teta (7-4), Delta (3-1) arasında gidip geliyor. Yani 12 Hz ile 1 Hz aralığında artıp azalıyor. Normal sağlıklı ideal beyin dalgamız 10-12 Hz dir. Bu rahat, gevşek, sıkıntısız zamanlarımızda beynimizin istirahate ulaştığı Alfa durumudur. Teta uykuya dalarken hayal-gerçek arasındaki zamanda oluşur. Delta ise uyku durumda çıkar ve en yavaş beyin dalgasıdır.
Bir de Beta var (13-16 Hz) o problemli, iç sıkıntılı ve stresli zamanlarda beyin keskinleşip, pür dikkat kesildiği ve çözüm aradığı yorucu bir aralıktır. O sanırım bu videoda yok.
Şimdi dikkat..
Kafamıza göre bu dalgalarla beyin ayarlarıyla oynarsak;
''duygusal değişkenlik ve vokal tikler, bedensel yakınmalar, kas seğirmeleri, alt ıslatma, uyku bozuklukları, obsesif-kompülsif bozukluk belirtileri, kaygı atağı, sinirlilik, depresyon, mizaç değişiklikleri, konuşma bozuklukları'' gibi yan etkilere maruz kalma olasılığımız vardır.
Hele de bu kadar değişken dalgaların, bu konuda uzman eğitim almış kişilerce, kişinin durumuna özel olarak ayarlamaları gerekir. Yani dikkat edin. Bir kere bir ağrınızı geçirebilir tesadüfen veya beynin frekansını indirip yükseltmekten geçici bir rahatlık da verebilir ama bu her zaman geçerli değildir. Bazen de direk kötü etkileyebilir. O sebeple dikkat edin bu tür çalışmalara.

baştan sona dinledim ama rahatladığımı söyleyemem...video bittikten sonra bile sesler kafamın içinde dönüp durdu..:) emeğine saygılar yinede..:)

Arkadaslar kulaklıkla dinledim ama rahatlamaktan ziyade rahtsız oldum sesten... Cok kulak tırmalayıcı geldi bana...

Sen bunu yazdın ama 3 yıl geçmiş aradan oradaki yorum yazanlara artık bi faydası olacağını sanmam

Binaural beat'ler gerçekten işe yarıyor dikkatli olmak şartıyla.
Şahsen ben idoser brain binaural beat'ini hergün dinliyordum, yapamayacağım şeyleri yaptım resmen kendimi aştım.
Uzun bir aradan sonra hareketlerim değişti sanki eski benden eser yoktu bedenimde kurnaz sinsi bir o kadarda marifetli ruh vardı içimde.
Herşeyde olduğu gibi bu konulardada dikkatli olmak lazım, hergün idoser dinlemeden eksik hissettiğimden kendimi bağımlı gibi görüyordum ve onu haftada birkereye indirdim daha çok verim alıyorum ileride bırakıcam.
Gerçekten tehlikeli hal almadan beynimizde tartalım olayları,
sevgi ve ışıkla.

Geri