Ladyangell
Kayıtlı Üye
Boyum kısa olduğu için kendimi yetersiz hissediyorum.. Sanki beni bırakıp giden boyumun ondan kısa olması yüzünden gitmiş gibi.. Napacağım bu boyla evde mi kalırım acaba
w:sifone:

Buyrun bir siteden aldım sizin için
Boy uzatma egzersizleri boy uzamasına yardımcı olabilir mi ?
Boy uzatma egzersizleri, ergenlik döneminde yapılması durumunda boy uzamasına katkıda bulunabilir. Özellikle germe ve esneme hareketleri adı verilen egzersizler ergenlik boyunca 20 yaşına kadar düzenli olarak uygulanması durumunda 5-8 cm arası bir boy uzaması sağladığı bilinmektedir. Bu bakımdan özellikle barfiks boy uzaması için çok faydalı ve tavsiye edilen bir egzersiz çeşididir. Bunun yanında askıda kalma, amuda kalkarak bir yere asılma gibi boy uzamasına yardımcı hareketler de vardır.
11. Doğru nefes alma teknikleri boyun uzamasına katkı sağlar mı?
Doğru ve etkili nefes almateknikleri, boy uzamasında büyük öneme sahip olan oksijenin kana daha fazla ulaşmasını sağlar. Derin nefes almak bu bakımdan hem akciğer kapasitesini geliştirmekte hem de kanın oksijenizasyonunu sağlamaktadır.
12. Boy uzatma ameliyatları boyun uzamasına fayda sağlar mı?
Boy uzatma ameliyatları denilince ilk akla gelen, bacak uzatma operasyonlarıdır. Bu cerrahi ameliyatlar insanların bacak boyunu birkaç cm arttırabilir. Ancak boy uzatma ameliyatlarının iyileşme süresi uzun, operasyon acılı karmaşık ve pahalıdır. Bu noktada boy uzatma ameliyatlarının bacaklarında gerçekten ortopedik sorun olan kişiler haricindeki kişiler tarafından tercih edilmemesini tavsiye ediyoruz.
alıntı.
Boyum 1.58Yaşınız küçük sanırım. Kimse kimseyi dış görünüşü için sevmez. Sevgi böyle bir şey değil. Çok kafaya takmamak lazım. Bir de boyunuzu merak ettim.
Boy farkı fazla olan bir sürü çift var etrafta. Ki sizin boy farkınız muazzam değil. Topuklu ayakkabı her şeyi çözerBoyum 1.58evet dış görünüşüm için sevilmekte bazen hoşuma gitmiyor ama hoşlandığım insan 1.83 ... Tuhaf duruyordum onun yanında.. Sevdiğini söylesede samimi gelmiyor bana .. Neyse ben abarttım galiba.. Kısmet bu işler