"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

böyle bir sorun ile karşılaşan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mikemoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mikemoon

Kayıtlı Üye
selamlar

El, ayak parmakları ve kol ile dirseğin büküm yerlerinde sanki birşey var.Vücudumda göğsümün iki tarafında da, kafamın iki tarafında da var. Bu bölgelerde aşırı var vücudumun diğer yerlerinde normal var. Yani şöyle diyebilirim insan banyo yaptıktan sonra kendini hafif hisseder ya ben hafif hissetmiyorum üzerime çökmüş bir ağırlık var.
Benimle konuşan bir şey yok ama onun varlığını biliyorum. Onun var olduğu yerlerde gezen birşey yok, onunla süreklli uğraşmak zorunda kalıyorum. Bu nedir?Ne olduğuna dair birşey biliyor musunuz veya karşılaşan arkadaşlar var ise çözüm yolu için beni yönlendirir mi? Bana psikolojik dediler ama bu konu ile belki başka arkadaşlar karşılaşıp çözmüş kişiler var ise bana yardım edebilir mi?

Sevgili mikemoon psikolojik bir durumla karşı karşıyasın. Başka tür varlıkların üzerinde gezindiğini düşünmek yerine bir uzmandan yardım alarak daha kötü duruma gelmeden kurtulabilirsin...
Sağlıkla kal..

selamlar

el ve ayak parmak ve kol dirsek büküm yerlerindede sanki birşey var vucudunda gögüsümün iki tarafındada var kafamın iki tarafındada var bu bölgelerde aşırı var vucudumun diğer yerlerinde normal var yani şöyle diyebilirim insan banyo yaptıktan sonra kendini hafif hisseder ya ben hafif hissetmiyorum üzerime çökmüş bir ağırlık var
benimle konuşan bir şey yok ama onun varlığını biliyorum onun var olduğu yerlerde gezen birşey yok
onunla süreklli uğraşmak zorunda kalıyorum bu nedir ne olduğuna dair birşey biliyormusunuz veya karşılaşan arkadaşlar var ise çzüm yolu için beni yönlendirirmi bana psikolojik dediler ama bu konu ile belki başka arkadaşlar karşılaşıp çözmüş kişiler var ise bana yardım edebilirmi

Arkadaşlar,

Sayın mikemoon arkadaşımızın sorusunuda bahane ederek bu ve buna benzer konulardaki yorumlarımızda daha hassaslı ve daha dikkatli olmamız gerektiğini hatırlatmak isteriz...

Şimdi burada arkadaşımızın açmış olduğu bu konu ve sorusu hakkında ileri geri veya bilip bilmeden yorum yapmamamız seçilmesi gereken en doğru yoldur. Aramızda tıpta eğitimli, bilgili üyelerimiz olduğu halde, sağlık konularında yanlış bilgilendirme yada hatalara düşülmesini önlemek adına, onlarında ilk öncelikle önerecekleri yol, en azından vucudumuzda hissettiğimiz değişikliklerin, rahatsızlıkların ve belkide uzun zamandır eylem gösteren bazı semptomların, hemen bir varlıktır yada psikolojiktir diye etiketlendirmeden önce, kısa bir doktor amca/abla ziyaretinin zamanı olduğunun bilinmesidir:). Bu şekilde en azından bu konuda bir uzmanın görüşlerini almış ve onların da şayet gerek görürlerse yönlendirmeleri ile hareket edilmesi hem akıllıca, hiç kafa karıştırılmadan hemde en azından bu ziyaret sonrasında içimizin rahatlamış olması, gidilecek en iyi yoldur, diye düşünüyorum. Ama bu da demek değildir ki, ha bire en küçük bir rahatsızlık belirtisinde hemen doktora koşulacaktır.:)

Sitemizde, konularında uzman kişiler zaten gerekli yerlerde kendi yorumlarını eklemekte, soruları cevaplamakta ve destek amaçlı yönlendirmeler yapmaktadır.... Her birimizin vucudunda hissettiğimiz etki ve tepki farklıdır!:)

Unutmayalım... Siz kendi vucudunuzu en iyi bilen ve tanıyansınız. O sizinle zaten konuşuyor ve gerektiğinde uyarıyor. Sizin yapmanız gereken tek fedakarlık ONU dinleyin!:)

İyi Forumlar...

selamlar

El, ayak parmakları ve kol ile dirseğin büküm yerlerinde sanki birşey var.Vücudumda göğsümün iki tarafında da, kafamın iki tarafında da var. Bu bölgelerde aşırı var vücudumun diğer yerlerinde normal var. Yani şöyle diyebilirim insan banyo yaptıktan sonra kendini hafif hisseder ya ben hafif hissetmiyorum üzerime çökmüş bir ağırlık var.
Benimle konuşan bir şey yok ama onun varlığını biliyorum. Onun var olduğu yerlerde gezen birşey yok, onunla süreklli uğraşmak zorunda kalıyorum. Bu nedir?Ne olduğuna dair birşey biliyor musunuz veya karşılaşan arkadaşlar var ise çözüm yolu için beni yönlendirir mi? Bana psikolojik dediler ama bu konu ile belki başka arkadaşlar karşılaşıp çözmüş kişiler var ise bana yardım edebilir mi?

Sayın mikemoon, daha önce de aynı sorununuzu paylaşmış mıydınız? Belki aynı sorun başka bir üyemizde de olmuş olabiir, ancak kimin sorduğunu hatırlamasam da benzer bir problem olduğunu çok net hatırlıyorum.
Öncelikle geçmiş olsun, sayın Ambriel' in dediği gibi doktor kontrolünden geçmeniz iyi olacaktır.
Ayrıca perşembe günleri yapılan şifa çalışmalarına katılmanızı öneririm. Yapmanız gerekenler detaylı olarak enerji okulu bölümünde anlatılıyor. Ancak yatarken niyetinizi de belirtin, bedenimdeki tüm negatif enerji evrenden bana yollanan şifa enerjisiyle pozitife dönüşsün, tüm tıkanıklıklar açılsın gibi kendinizin de belirleyebileceğiniz sözlerle şifanın etkisini kuvvetlendirebilirsiniz.
Birde bir avuç kaya tuzu (turşu yapımında kullanılır) veya deniz tuzunu az suyla çözeltip, banyonuzu yaptıktan sonra tüm vücudunuzu bu erimiş tuzla ovun, en son kalanı da başınızdan dökün, sonra durulanırsınız. Ama yine niyetiniz önemli, bedenimde ki tüm negatif enerji bu tuz çözeltisiyle yok oluyor diyerek özellikle rahatsız olduğunuz bölgeleri ovun.

Sevgi ve ışıkla kalın:)

merhaba arkadaşlar

bende şöyle birşeyler oluyor mesela kapyı kilitledim mi sonra gidip yeniden bakmak bir işi yaptıktan sonra garanti olsun diye tekrar tekrar kontrol etmek aklıma devamlı kötü şeyler olacakmış düşüncesi işte git yakınlarıma
birşeyler olacakmış düşüncesi karşımda gördügüm adam hakkında kötü şeyler geliyor aklıma bir şeyi sık sık alma ve yerine bırakma aklımdan sayı sayıyorum 1 olursa böyle kötü şeyler olacak diye aklıma geliyor onu 2 pıyorum genelde 3 ve 3 ün katlarını saymıyorum örneğin 14 sayarsam 14 lü tabanca aklıma geliyor
arkadaşlar birde vucudumda kaşıntıya benzer birşeyler var ama kaşımadan elimi sürünce geçiyor sonra başka bir yerimde çıkıyor
lütfen bu sorunumu nasıl çözebilirim

Bende 3'le 7'yi karıştırıyorum. Aralarında 5 var ve toplandığında 7 olduğunu sanıyorum ama 8 oluyo. Sanırım ilkokul hocamla alakalı bir problem. Oluyor böyle şeyler. Bu senin farklı düşündüğün için olabilir :)

psikiyatriye gittim bir takım ilaçlar verdi mesela lustral ve resperdal pek etkisini görmedim gerçekten bu sorunlar hangi psikolojik hastalığa işarettir ve ilaçlamı geçer terapi ilemi geçer

Aklımda iki seçenek var ama söylemek doğru olmaz.
O zaman psikiyatristinizi değiştirin ve burdan önerilecek herhangi bir ilaç ya da koyulacak herhangi bir teşhisi dikkate almayın bence...
Aynı zamanda terapi de işe yarayabilir ama önce doğru teşhisin konulması gerekir. Bu da buradan yazışarak olmaz Sevgili mikemoon...

Obsesif-Kompulsif Bozukluk bu psikolojik soruna en etkili yöntem terapi midir
ilaç mıdır belki daha önce psikolojik destek alanınız vardır

akademi larimar Obsesif-Kompulsif Bozukluk tedavisi yapıyor mu?

Obsesif-Kompulsif Bozukluk daha önce yaşamış bir arkadaş var ise nasıl bu sorunu çözdüğünü yazarsa sevinirim

Hayır daha doğrusu hastalık olduğunu yeni öğrendim, daha önceden de bir siteden okumuştum ''tamamen takıntı hastalık değil'' denmişti fazla kafaya takmamıştım.

Bakın tedavisi:
Obsesif- kompulsif bozukluğun tedavisinde obsesyonları ve anksiyeteyi azaltmak için ilaç kullanımı ile birlikte bilişsel-davranışçı psikoterapi ile başarılı sonuçlar alınmaktadır. Kişi tedavi süreciyle ilgili iyi bilgilendirilirse, tedaviye uyum gösterir ve tedavi planına uyarsa başarı oranı artacaktır. Tedavi uzun ve kişi için zorlayıcı bir süreç olabilir, tedavide eş ve yakınların desteği çok önemlidir.

Öncelikle geçmiş olsun mikemoon.Aynı sorun bende de vardı hatta baya ilerlemiş hali psikolog gerçiremedi psikiyatriyi denemedim(İlaçlar felan... sevmiyorum:) ) Ben kendi kendime azalttım ve en sonunda bittiğine inanıyorum :) .Arada çok nadir başlıyo ve emin ol dışarıda yaptıgım davranışlarla çok dikkat çekiyordum.Sana tavsiye etceğim tek şey; bırak herşeyi sal gitsin.. önemseme elinden geldiğince aklına gelen şeyleri oldugu gibi kabul et bir müddet sonra yavaş yavaş azaldıgını görüceksin.Çünkü bu psikolojik bir sorun ve kendin bununla başa çıkabilirsin ;) .

Geri