Cümlesi bile savaşa gidiyorsunuz gibi. : )) Yapıcı olmazsanız mutlu olamazsınız ki.nasıl karşı ateş açarız
En iyi savunma saldirirdir. Yok susmak sukunettir felan gecin bu isleri, bu ozguveni dusuk ve korkanlarin kendini tatmin etmeye yonelik bakis acisi. Bu durumlar susmaniz gereken noktalar degil cunku. Ister maddi ister ruhsal somuruldugumu hissedersem veya anlarsam babam olsa tanimam. O kisiyi en iyi etkileyecegin nokta zaafidir. Biliyorsan kolay ama bilmiyorsa onun yaptigiyla atak yaparsin. Gerisi senin izlenimine gore gelecektir. Bir insani zora sokmak ve ruhsal bunalima sokmak zor degil. Yeter ki acigini bil.Eş aile ilişkilerinde bizi sömüren insanlara mental olarak nasıl karşı ateş açarız. Diyeyim.önerilerinizi metodlarinizi bekliyorum konuma.
Karsı ates dedim.yani ona yansıtmak fakat böyle insanların kimilerini öyle basitçe atamıyoruz. Hayatımızdan fakat radyasyon gibi de maruz kalıyoruz.Kendinizi korumayı düşünmekten önce problemi aramaya ve çözmeye odaklanmanızı öneriyorum.
Cümlesi bile savaşa gidiyorsunuz gibi. : )) Yapıcı olmazsanız mutlu olamazsınız ki.
Geçici zafer kazanmış edasıyla gururlanır kibirlenirsiniz belki ama sonra yine hüsran.
Meseleye bu şekilde bakmasaydınız belki bir kaç öneri sunabilirdim şu an için sizi düşünmeye davet ediyorum.
Bence bakış açınızı değiştirmelisiniz ya da belki biraz sabredin zamanla düzelir. ?
bende bu raddedeyım sus umursama nereye kadar neden benim enerji alanımın ırzına gecmek zorundalar.zararlarından kurtulmak istiyorum kalkanıma çarpıp devrilsinler.saldırılarını geri püskürteyim.onların bana yaptıkları da serefsizce savaş.karşımdaki yapıcı gelmiyor.yıkmaya dökmeye geliyor.En iyi savunma saldirirdir. Yok susmak sukunettir felan gecin bu isleri, bu ozguveni dusuk ve korkanlarin kendini tatmin etmeye yonelik bakis acisi. Bu durumlar susmaniz gereken noktalar degil cunku. Ister maddi ister ruhsal somuruldugumu hissedersem veya anlarsam babam olsa tanimam. O kisiyi en iyi etkileyecegin nokta zaafidir. Biliyorsan kolay ama bilmiyorsa onun yaptigiyla atak yaparsin. Gerisi senin izlenimine gore gelecektir. Bir insani zora sokmak ve ruhsal bunalima sokmak zor degil. Yeter ki acigini bil.
Enerji emekçilerle bir arada yasamaya zorunluysak.aslinda uğrayıp yolumuza devam etmemiz gereken kişileri birileri hala hayatımıza dahil etmeye çalışıyorsa.Selametiniz için pasif agresif tutum sergileyen kişilerle pek uğraşmayın yeterli.
En çok enerjiyi onlar sömürüyor çünki.
Kullanmak için değil tabi, yürekli ve açık sözlü olamadıklarından belliki.
Manipüle edeceksen, karşındaki anlamadan yapacaksın bu işi.
Ama ne gerek var karşı ateşe.
Gülüp geçmek bu kadar zor olmamalı bence.
Gülün geçin efendim, hiiç karşılık vermeye çalışmayın.
Enerjinizi boşa harcamayın.
Sizi sömüren kişilere, doğrusu enerjinizi sömürdüğünü düşündüğünüz kişilere karşı neden karşı atağa geçip daha fazla enerji kaybedeseniz ki ?
Enerjinizi kendinize ve iyi hissettiğiniz işlere harcayın bence, kimseyi kafanıza takmayın.
Siz kendi hayatınızı yaşayın.
Merak etmeyin yenilmiş olmazsınız.
Sevmediğim birisine karşılık verip kendimi yıpratacağıma, önce kendimi çekerim sonrada kolay yoldan mutlu olmak için alışverişe giderim, bilgisayarda takılıp müzik dinlerim başka başka sevdiklerimle oturup iki tek atarım, açsam tıkınırım, kendime küçük sürprizler yaparımkısaca kendimce eğlenirim işte.
Sevmediğim kimse artık, aklıma bile gelmez.
Dünya büyük, çok insan var, neden bir kişiye takılalım, doğrusu neden bir insana takılalım ki ?
Evren tek bir dilden anlar o da enerji !
Evren sizinle isbirligi yapmak icin tek bir seyinize bakar : Enerji titresim degeriniz !
Enerjiniz her zaman sermayenizdir.
Dinler yaraticinin sermaye arttirimidir.
Siz sakin ve huzurlu bir insan olabilirsimiz. Sakinlik ve huzurunuz da bir enerji cesididir ve bunun kendi dinamiginin voltaj degeri vardir. O deger yuksekse sizden etkilenirler, dusukse siz eli mecbur baskalarindan etkilenmeye baslarsiniz.
Ice kapali bir insanin enerjisi yuksekse bu onu gizemli kilar ve kesvedilesi bir cazibeye burundurur. Ayni kisinin enerjisi dusukse silik ve gunah kecisi rolunu ustlenmek zorunda kalir.
Mizacinizin nasil oldugunun hic bir onemi yok, evren icinizdeki titresim degerine gore size yatirim yapar. Neseli insanin titresimi dusukse neseli halleri kasma yaratir. Insanlarin da sozde nesesini kiskandigini ileri surer hatta. Simdi enerjisi dusuk olan insan fiziksel olarak yine performansli gozukebilir ama yaydigi ic huzur enerjisi dusuk olacagindan dusmanlar edinir. Dendi ile benzer enerjilerle catisacaktir.
Evren tek bir seye bakar : 3. Benliginizdeki enerjiniz. Siz 1. Benliginizdeki enerjinizi yukselttiginizi zannederken aslinda icten yozlasiyorsunuz.
Yani ben : ))))
Yakın zaman için kendimden örnek vereyim annem enerji vampiri kardeşimde öyle. Psikolojileri de ona göre kaçamıyorum kızım ufak kreşe gidecek yaştan fakat yalnız kalınca da kendi kendimin enerji vampiri oluyorum.hayat böyle değil akışta fakat tek başıma neden sağlayamıyorum.Insan birbirinden degisik 3 tane kendine has kullanim alani olan bilinc katmaninin oldugunu farkedemezse mutsuz olur. NET !
Bi kere insanlarla olan iliskisini yonetemez. KAlici arkadaslik kuramaz. Kendisi ile olan iliskisini de kendiselligi ile degil, disaridaki kisilerin bilinci uzerinden cozmeye calisir
Daha da kotusu 3. bir bilinc katmani da var ki , herseyi en disaridan, kozmik bilincten gosterir sana. O bilince ulasamayan kisi artik parametlerer arasinda kaybolmaya mahkumdur. Yillara gore, mevsimlere gore, kayiplarina gore ruh halleri hep bozulur. Bozukdukca da kozulma reflexi gelistirir ve en mutlu oldugu anda bile bir mutsuzluk simulasyonu yaratmayi basarir kendine.
Kalpler ancak Allahin zikri ile mutmain olur. 99 Esma 99 degiskenin farkinda olarak 99 notadan olusan bir sarki gibidir. Tek notaya basmak tek ses duymak delirtir. Onemli olan akistir. Akis ise degisik seslerin ahengi ile gelir. Tek notaya sonsuza kadar basarsaniz zaman sonsuza kadar durur. Akis olmaz. Akista olmak icin degiskenleri farketmek ve kullanmak gerek !
Sana bi'şey diyeyim mi?Ve saldırmak en doğrusu. Göze göz dişe diş.
Yakın çevrenden biri yada birileri yüzünden açmışssın başlığı sanırım. Bu insanlar ne tip davranışlarla sömürüyorlar açıklayabilir misin? Ve saldırmak en doğrusu. Göze göz dişe diş.
Bence hiç de küçük hesaplar değiller. Gerekli işlemler normal bir şekilde yapıldığında bir arabanın ilerlemesi çok basittir ve bu muazzam büyük hesaplamaların yapıldığı çok güçlü bir araçtır. Fren sistemleri, klimalar, sinyaller, şasi falan filanşimdi bu araba istediği kadar güçlü(Özgüvenli veya enerji vampirlerini önemsemez) olsun eğer bu aracın içindeki benzini çeker alırsanız bütün o güzel artılar dezavantaja dönüşür. Ve araç benzinsiz hareket edemez, tıpkı insanın enerjisiz var olamayacağı gibi.Sadece şunu diyebilirim; küçük hesaplar peşinde koşmayın.
Tutarlılığı yok.Sana bi'şey diyeyim mi?
Çivi çiviyi söker ama ruh çopurlaşır.
İsteyen istediğini yapıyor sende yap, olursa ne ala.Tutarlılığı yok.
Enerji ve inancın gerçek olduğu bir evrende yaşamıyor muyuz? Bu böyle tek bir kural var, inandığın şeyi gerçekleştirmeye çalışırsın. Hem çopurlaşırsa nur banyosu yaparız? Kabul olmaz mı?![]()