Dimply
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Önceden de buna benzer bi konu açmıştım.Geceleri sürekli uyku felci yaşıyorum sanırım.Ya da ona benzer bir şey.Ama artık böyle bir şeyi yaşadıkdan sonra bende enerji falan kalmıyor.Elimi kaldırmaya üşeniyorum.Bugün okuldan erken geldim.Ve çok yorgundum uyudum.Rüyamda değişik şeyler gördüm korktum falan.Neyse bir anda uyandım ve yine ayaklarımdan başlayıp kafama kadar titredim.Sonra kafamdan ayaklarıma kadar.Ama okadar ağır bir şeyki anlatamam.Alıştım fakat yine de korkuyorum.Parmak uçlarımı oynatıyorum falan ama konuşamıyorum mesela.İşte bugunde evde tektim aklıma gelince daha da korktum.Birden kalkmaya calıstım,böyle yaptığım zaman hemen o titreme falan gider.Yani bunun geçmesi için çok büyük bir güç harcıyorum.Ama bugün tam tersi oldu.Yani aynı şekil aniden kalkıcaktım ki yatağımdan biri beni itti gibi bir his verdi.Dua okuyorum yok hiçbir şey olmuyor.Aklıma güzel şeyler getirdim.Geçicek dedim.Sonra birden geçti.Artık korkuyorum arkadaşlar.Bu nedir? Bildiğimiz uyku felci mi? He birde mesela böyle bir şeyin olacağını anlıyorum ben.2 dk sonra da oluyor.Ama olmaması için bir şeyde yapamıyorum..