taroh
Kayıtlı Üye
Evlilik ve eş birliktelikleri için bir arada devam ettirmek ve ayrılmak zilyon sebebin olduğu günümüzde.
Yıllarca bir ömür birliktelik yaşayanlar nasıl devam ettiriyor çok merak ediyorum.
Ben boşanma aşamasında olan bir bayan olarak. 5 senelik evliliğimde tvde dizi olacak zulümler görmeme rağmen 5 senenin sonunda pes ettim.
Kendimi de çok irdeledim.
herşeyden çabuk mu bıktım.
Sabrım mı az
Çok mu beklenti içine girdim diye
Fakat çoğu beni tanımayanlar dahil iyi 5 sene dayanmıssın diyorlar.
Sanırım çoğu saçma ayrıntıyı geçtim sabrettimde.
-İlgisizlik
-Başkalarının yanında yalnız bırakması(hertürlü)
-Önceliği için evlenmiş olup önceliği kutsallığının para olması
-Artık ıstedığı amaçları elde edemeyeceğini anlayıp aldatması
(Bi tek fiziksel şiddet görmedim)
İlla bunlara katlanıp devam etmek için muhtac yada beynim yok mu olmalıydı.
Kötü olan eski eşle eterik bağımı sebepsiz koparamıyorum.ne tam hayatıma devam edebiliyorum.
Hayallerimde sıkılıp daldan dala geçen bir hayat yoktu fakat öyle hayatı tercih eden biri gibi yaşıyorum bu konuda.
Nedir bu uzun ilişki tesadüf mü beyinde uyuşup kalan nokta mı saplantı mı?kendini kaybedip yabancılaşma mı nedir?
Yıllarca bir ömür birliktelik yaşayanlar nasıl devam ettiriyor çok merak ediyorum.
Ben boşanma aşamasında olan bir bayan olarak. 5 senelik evliliğimde tvde dizi olacak zulümler görmeme rağmen 5 senenin sonunda pes ettim.
Kendimi de çok irdeledim.
herşeyden çabuk mu bıktım.
Sabrım mı az
Çok mu beklenti içine girdim diye
Fakat çoğu beni tanımayanlar dahil iyi 5 sene dayanmıssın diyorlar.
Sanırım çoğu saçma ayrıntıyı geçtim sabrettimde.
-İlgisizlik
-Başkalarının yanında yalnız bırakması(hertürlü)
-Önceliği için evlenmiş olup önceliği kutsallığının para olması
-Artık ıstedığı amaçları elde edemeyeceğini anlayıp aldatması
(Bi tek fiziksel şiddet görmedim)
İlla bunlara katlanıp devam etmek için muhtac yada beynim yok mu olmalıydı.
Kötü olan eski eşle eterik bağımı sebepsiz koparamıyorum.ne tam hayatıma devam edebiliyorum.
Hayallerimde sıkılıp daldan dala geçen bir hayat yoktu fakat öyle hayatı tercih eden biri gibi yaşıyorum bu konuda.
Nedir bu uzun ilişki tesadüf mü beyinde uyuşup kalan nokta mı saplantı mı?kendini kaybedip yabancılaşma mı nedir?