albus
Kayıtlı Üye
Sen dünyadaki bulunuşunun öz amacına sıkı sıkı sarıldığın sürece bu mümkün değil.dünyadaki bulunuş amacına kadar her şeyini zayıflatıyor
Ne olursa olsun.
Sen dünyadaki bulunuşunun öz amacına sıkı sıkı sarıldığın sürece bu mümkün değil.dünyadaki bulunuş amacına kadar her şeyini zayıflatıyor
Sadece gülüp geçtim yorumları okurken yastığın altına kuran koy hatta yanına incil de koy tevratı unutma 3-5 tane yasin kitabı tamammm azrail bile yaklaşamaz 300 yıllık ömür garanti..Sizce cin yada başka bir varlık birine aşık olduğunda ona musallat olucağı zaman sizin bu aklınıza gelen çook enteresan fikirleri hiç düşünemiyor mu ? Bir kafirin canı yandığında allah diye bağırdığı bir zihniyete sahip insanlarken biz sizce o bu olay olduğunda duaların okuncağını düşünemiycek kadar bizden geri mi ? Hocam bırak dua okumayı yorumlarla zamanını harcama uyumadan önce konuşmaya çalış bir cevap alamazsan güvenilir bir hocaya gidiyorsun bu işi para için yapanlara değil cami hocası vs.. olur gidip anlatıyorsun dua okuyarak hallolucak olsaydı büyü diye birşey tarihte yer almazdı
bunun büyü olduğunu nerden biliyon varsa bir bildiğin yaz gazel okumaKuranı küçümsemiyorum şunu demek istiyorum büyünün tarifi kuran da mı var ? yada tevratta yada incilde ? Bir güçlü büyüyü kuran okuyarak yada başka bir kutsal kitabı okuyarak çözebilecek yada bozabilecek ise insanlar büyüler zaten yapılmaz ki hiç de var olmazlar tarihte.
İmla hatalarınız, üslubunuz çok göze çarpıyor. Bu konuda biraz daha dikkatli ve özenli olmanızı tavsiye ederim.bunun büyü olduğunu nerden biliyon varsa bir bildiğin yaz gazel okuma
emredersiniz baş ka arzunuz varmı