Arkadaşlar, bu olay yaklaşık 4 yıl önce başladı. Bir gece, biriyle ilişkiye girdiğimi hissettim. İlkinde çok sıkıntılıydı ve ben ne kadar yer değiştirirsem değiştireyim, gitmedi varlık. Ben uyudum ve çok sıkıntılı bir uyku dönemi geçirdim. Sonraki seferlerde, sadece zevk alıyorsun, vücudunda ya da yatakta bir şey olmuyor ve sırt tarafımda her gece biri sarılıp uyuyormuş gibi bir his hissediyorum. O zamandan beri, her gece olmasa da arada bazen bir şeyin varlığını hissediyorum ama bilmiyorum ne olduğunu. 4 yıldan beri, bazen uykuda, bazen uyumak üzereyken, bazen hiç uykum olmadığı halde uyku bastırıp uyumam halinde olmak üzere, pek çok defa cinsel birliktelik yaşadığımı düşünüyorum. Nereden anladığımı sorarsanız, cinsel isteğim yok denecek kadar azaldı. İyi mi oldu bilemiyorum ama zaten uykumda olduğu bir kaç keresinde, tam uyanmamama rağmen, ayıldığım durumlar oldu ama uyanmadım. Uyku, uyanıklık arası, işte orada hissettim, yani zevk aldığımı hissettim. Fal baktırdığım kişilerden biri, böyle bir durum olduğunu ima etti, ben de konuştum anlattım. Ama dediğim gibi emin de değildim, sonra bir başkasıyla da aynı konu açıldı ama o olmadığını söyledi ve aynı hisler oluyor hala bazen. Hatta bir seferinde, çok beğendiğim biriyle yaptığımı, rüya olarak görmüştüm ve hissetmiştim. Bu arada bekarım
. Ama enerjim eskisi gibi değil, daha çabuk yoruluyorum ve isteksizim, yaşama enerjim yok denecek kadar az. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan? Çok dua ediyorum ama inanın çok dua etmeme rağmen bazen hiç gitmiyor. Başta çok korktuğum ve tam olarak ne olduğunu anlamadığım için sürekli dua ediyordum ama gitmiyordu. Aklınıza gelebilecek tüm duaları okumuşumdur. Bildiğiniz bir yolu var mı?
Teşekkürler...

Teşekkürler...