"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Birisinin Ruyasina Girme

AronArcher

Banlı Kullanıcı
Bu benim teknigimdir ben tam hatirlamasamda o kisiye sordugumda girdin der seni gordum gibi seyler der.İlk olarak yatagimiza girelim ve rahatliyarak gozlerimizi kapatalim.O kisiyi imaje ederek mesela "Cem Derin'in ruyasina girecegim"tarzi seyler soylenmelidir.Bu bilinc altimiza yatana kadar soylenmelidir.Sonra uykuya dalinir.

Bağ atma tekniği bu. Kişi uyanıksa aklına gelir, uyuyorsada rüyasında görür. Kişinin yüzünü gözünüzde canlandırın ve içinizden sürekli adını söyleyin, adını söylerken içinizde duyuyormuş gibi yankılansın, bu kadar basit.
Sizi sevmiyorsa rahatsız olabilir, sevildiklerinize deneyin mümkünse :)

bi hafta 10 gün kadar birinin rüyasına girmek için denedim bu imaj oluşturma yöntemini. Kendisi rüyama gelip rüyalarımı serbest bıraksan daha iyi anlaşabiliriz dedi :D yani işe yarıyor, diğer kişiyle bir çeşit bağ kuruyoruz

O kişiyle gerçekte bunu konuştunuz mu?:)

Sormadım rüyana girdimmi diye ama o ara anlaşmazlık vardı aramızda. yavaş yavaş gerginlik bitti. Rüyamda sölediklerinin benzeri bi cümleyi bikaç gün sonra telefonda söyledi gerçek hayatta.
Bir miktarda olsa telepati kanalı açık olan bir insan olması gerekiyor karşı taraftaki kişinin..başka bir arkadaşım var mesela bu rüya değil ama aklıma geldikten ortalama 2-3 dakika içinde ulaşıyor. Tesadüf denebilir ama değil mesela internet bağlantısı olmayan bi yerdeymiş mesaj yazıyorum o beni telefonla arıyo :/

ilk sayfada Mrs.Şeytan 'dı sanırım,astralede çıkılıyor demiş ya,yani diyorum ya astrale çıkarsak ,başkasının ruyasına girmek isterken..
Böyle bir durum sözkonusumu?

O başka bir anlamda dedi.Mrs.Şeytan astral seyehate çıkıpta yapabiliyoruz dedi.Yani olmaz astrale çıkmazsınız korkmayın her gece yapıyorum :D

Geri