"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Birisini psişik olarak etkileme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mega_boy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Topraklama bildiğim kadarıyla, bir çalışma yaptıktan sonra veya üzerinde çok enerji varsa, enerjini dışa vurman gerek demek. Enerjinin vücudundan dışarı aktığını imaje et mesela, ya da en basiti yalın ayakla toprakta bir iki adım at.

Ama sonuçları bence uzun sürüyor. Arkadaşın 1 ay sürmüş ne bileyim, aşıksanız deneyebilirisiniz, olabilir yani.

Eğer aradaki bağ kuvvetliyse duygusal ilişki tarzı vs. şartlar müsaitsennetice alınabilir. Fakat bağ yoksa ve düşükse epey uğraşmak gerekir, Öyle kolay olsaydı her şey başkaları tarafından yönlendirilen robotlardan farkımız kalmazdı.

Topraklama dediğimiz şey: medite olma kısmında ki bünyemizde biriken fazla enerjiyi bırakmak. Yani evrene iade etmek. Ben sahilde yaşadığım için ayaklarımı kuma koyardım, yada yeşillikler ve çimenlerin üstüne koyardım. Bir süre sonra zaten enerjinin boşaldığını hissediyorum.

Merhaba,
Öncelikle yapılan uygulama kadim zamanlarda kurulan ve varlığını hala devam ettiren "İtirafçılar" tarikatı üyelerinin yapmakta olduğu modern müdahale şeklidir. X kişinin düşüncelerine, duyularına ya da zaaflarına yapılan müdahale size anlık yardımcı olabilir. Lakin kalıcı olmayacaktır. Yapılan bu uygulama, ufuk boyutlarının kapısını aralayabilir ve istemediğiniz varlıklarla karşılaşmanıza neden olabilir. Doğal evrensel işleyişe, izinsiz ya da otoritesiz müdahale etmek yanlıştır.

Bilginize Saygılarımla.

Geri