Şimdi öncelikle reşit olmadığın için bu sitede olman uygun değil. Yanıtları aldıktan sonra hesabını silmeni öneriyorum. Bana kızabilirsin ama yönetime de rapor verdim. Başta yanıt vermeyecektim fakat konuyu tekrar görünce dayanamadım. Aileye işlem yapılmaz, yapılsa bile hemen onarılır aradaki enerji. Maalesef senin aradığın gibi bir mucize yok bu baskıyı kaldırmak için. Yine de aile dizilimi şifalandırma meditasyonları yapabilirsin. Benim asıl önerim bu değil tabi ki. Okuluna dört elle sarılacaksın. Eğitim dışında hiçbir şey seni bu baskıdan kurtaramaz. Başarılı olursan da seni okuldan almakla da tehdit edemez, yollayamama durumu da olmaz. Hocaların vs zaten bir şekilde buna engel olur. Benden sana ayrıca bir abla tavsiyesi yaşın çok küçük, bir yerlerden ne hikmetse senden yaşça büyük sevgi dolu (!) adamlar çıkabilir, kafanı bulandırabilir. Bu tarz durumlarda çok elin kolun bağlanırsa özellikle güvenilir bulduğun kadınlardan yardım almaya çalışmak senin için daha güvenli olur. Her şey güzel olur umarım senin için zamanla.