"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Birinin Sacima dokunmasi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gets
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gets

Kayıtlı Üye
Gunaydiinnn..
Koltukta oturuyordum ayaklarim aşırı sizlamaya basladi uzattiktan sonra sacimi birseyin oksadigini hissettim 3saniye sonra geçti tüylerim urperdi hatta titredim.
Korktum cocuk odasinda bir kararti vardi ve ben o an oraya gidemedim. Çocukları yanıma cagirirken birden birsey geçti gibi hissettim sacmin yanindan geçip gitmiş gibiydi. Neydi ne degildi bilmiyorum ama o günden beri baş ağrısı migde bulantisi cocuklara ve esime aşırı sinir hali var kendime firenliyorum ve ter döküyorum..
İlk defa basima geldi yardimci olurmusunuz??

İlla ruhani bir olay diyemeyiz fakat doğal birşey olmadığıda kesin bende de bazern oluyor birisi saçımı okşuyormuş gibi bir his ve bazen çok yorgun olunca da halüsinasyon görebiliyorum.Fakat bence daha bilgili birine sorablirsiniz üç harfli olma olasalığıda olabilir emin değilim ama bence sizde bu siteden yada diğer kaynklardan araştırma yapabilirsiniz.

Daha önce böyle bir şey yaşamadıysanız hemen panik yapmayın bence. En basitinden sinek konmuş olabilir. Yada başınızın tepesinden aşağı doğru dönen kısmında olduysa bu herkeste olur, niyetim diğer olasılıkları yazıp içinizi rahatlatmaktı, uzaktan yorum yapmak kolay, ne yaşadığınızı siz daha iyi bilirsiniz.

rüzgar olabilir belki cereyanda kalmıssınızdır.sinirlilik halide bi sıkıntınız vardır illaki :).

Bu bazen banada oluyor saçıma değil daha çok omuzuma
bazen çok aşırı hissediyorum öyleki uykumdan uyandırıcak cinsten oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri