Birini unutmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AsBesT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yorumunuz için teşekkürler.
Bitirme nedenim hem mental olarak bir buhranda olduğum bir dönem olması (mesleki sıkıntılar vs) ve ona hak ettiği ilgi, alâkayı gösterememiş olmam. Aynı zamanda annesinin beni istemiyor oluşu ve kız arkadaşımı bana karşı dolduruşa getirip tartışmalarımızı şiddetlendirmesiydi.

Çok kişiye şans verdim, ama günün sonunda, gece yastığa başımı koyduğum an aklıma o geliyor şans verdiğim insan değil... Bu öyle bir his ki tam unuttum dediğim an, en zayıf anımda nüks eden bir hastalık gibi tekrarlıyor kendini.

İşte bu yüzden büyü, maji her hangi işe yarayacak bir şeylerin arayışında olmam.
Belki de O'nu da, ilişkinizi de değil O'nunlayken olduğunuz siz'i özlüyorsunuz, o siz'le vedalaşmak şu an size ağır geliyordur.

Merhabalar mabet ailesi.

Bu forumda yıllardır bir yazar olmaktan ziyade bir okur olarak takılıyorum.
Lakin artık yardımınıza ihtiyacım var.

2 yıl önce benim yüzümden sonlanan bir ilişkim oldu ve ben ayrıldığım insanı hâlâ unutabilmiş değilim.
Hayatıma başka kimseyi kabul edemiyorum, deniyorum ama insanları yok yere ümitlendirmiş oluyorum ve bu durumdan çok rahatsızım.
Sizlere o şahsı nasıl geri döndürebileceğimi sormayacağım, gelmesin de zaten. Ama ben nasıl unutacağımı gerçekten bilmiyorum 2 yıldır her yolu denedim ve içinden çıkamıyorum bu batağın.

Sorum şu ki; Kendi kendime, soğutma, ayırma vs bir büyü yapmam ya da yaptırmam mümkün müdür? Artık tek çözüm yolu bu kaldı çünkü denemediğim.

Umarım yardımcı olursunuz.
bu duyguyu bilirim... arkadaşlarım, sana güzel yorumlarla yardımcı çalışmışlar lakin ''şu hali'' yaşamayan bu durumu bilemez... naçizane tavsiyem ; en kolay ve en etkili şekilde atlatabilmek için, sürekli bişeylerle meşgul olun.. özellikle kalabalık ve faydalı ortamlar mesela kurslar gibi yada arkadaş grupları gibi faaliyetlerde vakit geçirmeye özen gösterin ve zaman bırakın...ayrıca eğer yapıyorsanız ; şahsı sosyal medya hesaplarından takibi ve izlemeyi bırakın...

Geri