Genelde biz çocuklar kısmının babalar ile hep bir sorunları vardır

Benimde babamla sorunum vardı geçmişte hayatıma yaptığı bazı müdahaleleri hiç unutamadım ve hep olumsuz baktım nezaman yanıma gelse içim daralırdı.
Nezaman ki babam şeker hastası oldu gözümün önünde yere yığıldı ozaman birgün onlarında ölüp gideceği ve benim yalnız kalacağım aklıma gelince içimde olumsuzluğa dair hiçbirşey kalmadı şimdi sohpet ediyoz gülüyoz eğleniyoz vs. herşey yolunda

Geçmişte olan bazı olumsuzluklar bunlara sebep olabiliyor taşınan olumsuz duyguların böyle etkileri var.
Sizin bile şu an hatırlamadığınız bir olay buna sebep olabilir.
Eğer böyle birşey hatırınız da varsa ve " evet olabilir " diyorsanız affetmenin önemini kavramanız gerekir bunun içinde Farkındalık bölümünde affetmek ile ilgili konuları okumanızı öneririm,hatta googlede bile bir kaç kelime ile bu konuda onlarca yazı bulabilirsiniz.
Affetmekte zorlanıyorsanız eğer EFT yapmanızı öneririm.Hatırınıza gelen bir problem yok ise yani " Onları affedebileceğim bir sorun hatırlamıyorum " diyorsanız direk olarak şikayetçi olduğunuz konu için EFT yapın.
Eğer EFT yapmak isterseniz önce bu konuyu okuyun duygu boşaltmanın mantığını anlatıyor mutlaka okunması gereken bir yazı.
LİNK :
http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=22575
Bu konuyu anladıktan sonra EFT uygulamasına geçebilirsiniz onun da linkini veriyorum.
LİNK :
http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=371
Eğer anlamadığınız birşey olursa bizlere danışabilirsiniz.
Sorununuzdan biran önce kurtulabilmeniz dileğiyle.